Nubar – Night sky collection.

Nubar – Night sky collection.

Här var det kärlek! Midnight eller Twilight kommer klickas hemma av mig så fort löningen trillar in på kontot! (får ju som sagt lön den 15:e o inte 25:e) 135kr känns lite dyrt för ett nagellack..o så frakt på det…men dessa ser verkligen ut att vara något för mig så jag offrar mig denna gången! ;) Dem är alltså matta (som nedre delen av nageln) men ändå ”glittriga”? Ni hittar dessa godingar HÄR.

7 svar på ”Nubar – Night sky collection.

 1. Midnight var otroligt snyggt! Vill också ha det, men måste vänta till 25:e på min lön, då denna månads shoppingbudget är redan övertrasserad sedan länge… ;)

 2. Kollar du på biltokig på svt1 nu? 50-tals entusiaster ;D Helt galet underbart! Snacka om att man blir sugen på att slänga på sig outfitten och åka iväg ;) hihihi
  /jenny

 3. Haha det är farligt att missbruka ordet aldrig (Skämtsamt skrivet med glimten i ögat ;))

  Hihi det fungerade för mig i alla fall. Har bruna ögon med lite stänk av grönt i som knappt syns, förutom i visst starkt solljus. Nu använde jag paletten för gröna ögon och mina ögon ser grönare ut. Är nöjd eftersom att jag fick fram det gröna lite mer!

  Även den paletten som Dior använde på mina ögon, lyfte fram det gröna. I den paletten fanns det både rosa och lila i :) Här ser du den paletten http://www.totalbeauty.se/ta-fram-det-grona/

  Hur den för blåa ögon fungerar har jag ingen aning om… Men det var bara en färg som var blå av fyra nyanser ;)

  Ska dock kila in och kolla på sidan du tipsade om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *