[ Nutrilett Brownie. ]

[ Nutrilett Brownie. ]

Står på jobbet och har min sista rast. Istället för att gå ner i fikarummet så ställer jag mig vid datorn bak på lagret. Vadå äkta datanörd? *asg* ;) Står och dricker Ramlösa Citron och äter en Nutrilett Brownie eftersom jag var så satans hungrig! ;) Dom mättar faktiskt bra, men jag skulle aldrig använda dem som måltidsersättning. Nu får den bli ett lite mer mättande mellanmål ;)

Om cirka 2 timmar och en kvart är jag på väg hemåt! :) Har fått sjukt många kommentarer idag så jag kommer minsann ha och göra när jag kommer hem! ;) Fortsätt gärna att kommentera! ^^

7 svar på ”[ Nutrilett Brownie. ]

  1. Jag tror man kan det, fast jag har aldrig riktigt undersökt hur man gör :P

    Det värsta var att jag fick svära åt honom och ta bort han från min vänlista till slut för att han skulle sluta störa mig, hahaha.

  2. Tycker inte dem är direkt mättande, men dem stillar suget iaf. Håller med om att dem är bättre som mellanmål, synd att dem ska kosta sådant :P

  3. Jag vill också ha många kommentarer, hur gör du för att få så många? Några tips? :) Ha en bra kväll!

  4. Jag gillar Nutrilett brownie, smakar som godis! Mums! Brukar inte heller äta sån som måltidsersättning, snarare som mellanmål eller som ersättning för godis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *