Ny favorit: Hallucinate.

Ny favorit: Hallucinate.

Hallucinate från Wet n Wild har jag tänkt testa i en halv evighet men det har liksom inte blivit av men igår så var det dags! Testade först över lacket Lilac Pink från Claudia och sedan Tour de finance från Essie! Glitterlacket Hallucinate gav mig två helt nya lack ju! ;) Hallucinates glitter blir lite olika beroende på vilken nyans man har på lacket under. På det lila Lilac Pink så syns de blå glitterkornen lite extra!  :) Hallucinate kommer helt klart testas över fler lack här framöver! :)

Hallucinate & Lilac Pink finns hos Allice.se och Essie Tour de finance finns i butik (kicks bla) från och med nu i Mars 2012 :)

7 svar på ”Ny favorit: Hallucinate.

  1. Gud så snyggt, jag tror nog att jag åste kika lite på dina lack innan du kommer ner ;)

  2. Fick hem en leverans från Nailsupplies förra veckan, och häromdagen när jag skulle ha lite glittrigt på naglarna så upptäckte jag att min nya China Glaze ”Fairy Dust” är otroligt likt den här från Wnw! Var tvungen att jämföra dom lite, och CG har exakt samma färger i sitt glitter som Wnw har, men dom är liiiite mindre till storleken och lite fler. Måste nog säga att CG lacket var aningen snyggare. :) Bara ett litet tips om du gillade Wnw lacket. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *