Ny favoritborste – Eco Tools Concealer Brush

Ny favoritborste – Eco Tools Concealer Brush

_MG_6705

Ett av mina senare köp är EcoTools Bamboo Deluxe Concealer Brush eller  EcoTools Bamboo Airbrush Concealer Brush som den även verkar heta. Jag vet inte om produkten håller på att byta namn eller om den helt enkelt heter olika beroende på vilket land borsten kommer från men dom ser exakt likadana ut oavsett namn i alla fall!

I’m a little confused about the namne on the brush, it seems to be a little different – EcoTools Bamboo Deluxe Concealer Brush or  EcoTools Bamboo Airbrush Concealer Brush

_MG_6709 _MG_6717

Jag är verkligen förälskad i denna borsten! Perfekt concealerborste men den fungerar även till ögonskuggor! Och så billig!! Utpriset är 59-69sek och det är den så värd! Älskar att den är rund istället för platt som många av mina tidigare concealerborstar är, så otroligt enkel att jobba med, tar upp produkt bra och det känns inte som den ”slukar produkt”.

Stor bonus att Eco Tools är skapade av återvinngsbart material, enbart består av naturliga delar som tex bambu och återvinningsbart aluminium samtidigt som borsthåren är av bästa syntetiska och mjuka kvalitet (100% Cruelty-Free Taklon-borst)

Tänk att man kan bli så förtjust i en concealerborste! Men det är jag! Har ni provat Eco Tools Concealer Brush? :)
Finns att köpa hos Lyko.se, Feelunique.com & Eleven.se bland annat! (annonslänkar)

I’m really in love with this brush! Perfect concealer brush! And so cheap !! Price charged is 59-69sek and it is so worth it! Love that it is round instead of flat like many of my former concealer brushes and it is so incredibly easy to work with, takes up the product well and it does not feel like it ”devours” product.

Crazy that you can become so fond of a concealer brush! But that’s me! Have you tried Eco Tools Concealer Brush? :)

 

Follow

5 svar på ”Ny favoritborste – Eco Tools Concealer Brush

  1. Jag letar fortfarande efter den perfekta foundationborsten, jag köpte en beauty blender men tyckte den åt så mycket produkt. Så borstar är nog mer för mej, ska kolla upp det där märkets borstar :)

  2. Älskar denna, använder den dagligen till min Tikei concealer och har gjort i 1-2år och borsten håller sej bra än efter alla tvättar

    1. Jag gillar deras borstar! Deras Eyelinerborste är perfekt som brynborste för det är en snedskuren pensel :) Sen är deras borstar väldigt mjuka och sköna överlag så minns inte att jag blivit missnöjd med någon :) Men denna och eyelinerborsten är två favoriter! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *