Ny foundation.

Ny foundation.

Denna fick följa med mig hem idag. Jag har dock inte hunnit testa den ännu så har ingen aning om den ens är bra? Sånt som märks imorgon! ;) Jag kommer självklart ge min egen åsikt om produkten senare när jag väl hunnit testa den lite.

Någon annan som har denna? Vad tycker du om den?

12 svar på ”Ny foundation.

 1. Jag har den & jag tycker faktiskt den är ganska bra! ^^
  Min är nästan slut :/ .. ska köpa ny tror jag eller testa något nytt (:
  Ha det bra!

 2. CSN, krediter, dataavbetalning, bilköp, och sen X antal tusen i lån av päronen för att klara vardagen. Blev ju hopp i inkomsten när jag hoppade av skolan + att jag inte tjänat allt för bra på Eniro.

 3. Jag har faktiskt inte provat den, jag har lite svårt för L`Oréals produkter överlag men jag är definitivt FÖR mineralsmink.
  Berätta gärna hur du tycker den fungerar – jag har inga bra erfarenheter av puder-foundation men smaken är ju som baken. ;)

 4. Jag hade en som jag lyckades tappa på tåget XD Men innan jag tappade gillade jag den starkt, den täckte alldeles lagom mycket! Jag tyckte dock att borsten var för hård, så att köpa en separat borste är ett tips från mig :P

 5. Jag använder den, och jag gillar den jättemycket.
  Jag har iofs inget att jämföra med eftersom jag aldrig använt foundation förut, men jag märker att den ”lugnar” ansiktet, jag har inte lika mycket rodnader nu som innan jag började använda den.

 6. hej! tack för kommentaren i min blogg =) kul att folk tycker att mina jobb e bra =) tänkte passa på att kommentera det här inlägget samtidigt. Jag använder mineralfoundation men jag e helt fast i i.d bare minerals. Loreals mineralfoundation e inte ens nära så bra som i.d. Men självklart är det inte det värsta sminket jag varit med om heller. Det är inte alls så bra för huden som mineralsmink ska vara och jag rekomenderar verkligen i.d =) iof e de lite högre pris men det är det verkligen värt. ha de så bra! /Anna

 7. jag har den, använder inte den så ofta. lite svårapplicerad, men den täcker väldigt bra så ibland kan man ha den mer som ett täckstift :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *