Ny hudvårdsserie från Lumene – Clear it up!

Ny hudvårdsserie från Lumene – Clear it up!

_MG_8099

Lumenes nya hudvårdsserie Clear it up! är för fet och kombinerad hy (inte till mig egentligen alltså) men när jag läste om produkterna så kände jag mig väldigt sugen på att testa dom lite i alla fall!

Serien Clear it up! innehåller fler än dessa 3 produkter men det är dessa 3 som lockade mig:

Anti-Shine Toner (79sek) som kontrollerar glans och avlägsnar rester från makeup och orenheter från huden.

2in1 Deep Purifying Scrub & Wash (79sek) som avlägsnar makeup och överflödigt talg (lite dåligt med talg hos mig dock) samt rengör porerna på djupet. Använder man denna regelbundet sås ka den även motverka uppkomsten av kvisslor och orenheter.

Anti-Shine Moisturizer (79sek) som återfuktar huden och ska hålla den matt hela dagen samtidigt som den ska reducera porer.

Serien innehåller även: Deep Purifying wash face & eyes (79sek) som avlägsnar makeup och orenheter från huden utan att torka ut den och sedan Spot Delete (79sek) som appliceras direkt på finnar för att reducera och torka ut dem.

Jag har ju någon galen förkärlek till scrubar och därav mitt stora intresse för att testa 2in1 Deep Purifying Scrub & Wash och sen ska det bli intressant att se om Anti-Shine Moisturizer verkligen kommer återfukta min hy tillräckligt eller inte med tanke på att serien kanske riktar sig mot en lite yngre målgrupp ;)

Jag har testat alla 3 produkterna igår kväll och mitt första intryck är att alla 3 produkterna luktar jättegott! Riktigt fräsch doft! Och som jag misstänkte så var  2in1 Deep Purifying Scrub & Wash superskön att tvätta ansiktet med! Alldeles lagom storlek på scrubkornen. Anti-Shine toner doftade inte alkohol som jag upplever det att många toners mot just fet/kombinerad hy brukar göra så det uppskattas! Väldigt skön och fräsch serie är mitt första intryck. Dock har ju jag som sagt lite fel hudtyp för att testa denna men jag kommer göra det ändå under några veckors tid så får vi se om min hy gillart eller inte!

Ett svar på ”Ny hudvårdsserie från Lumene – Clear it up!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *