nya bild på ellinor – pink bow.

nya bild på ellinor – pink bow.

Här kommer den första bilden från plåtningen jag gjorde tillsammans med ellinor. detta är ellinors första plåtning men jag tyckte hon gjorde bra ifrån sig :) Vad tycker ni om bilden? Vad ska jag som fotograf tänka på framöver? I bilden så har jag använt mig av min ena reflexskärm från tvspelsweb – den vita sidan. (vilket syns i ögonen då jag håller i den själv tyvärr). ge mig gärna lite feedback. Den galet rosa ögonskuggan finns i den här paletten.

Nu ska jag snart kila till jobbet och jobba 14-20.12 och sedan hem och äta lite smarrig tacos. längtar redan som en idiot tacoälskare som jag är ;) Jag hoppas timmarna på jobbet går fort med andra ord ;) Ha en bra dag alla sötnosar! <3

22 svar på ”nya bild på ellinor – pink bow.

  1. Nja min pojkvän är engelsman och efter över ett halvår av pendlande så flyttade jag hit nu. Så har tänkt att jobba till att börja med sen får jag se om jag börjar plugga vid något tillfälle. Måste bara få mitt NI-nummer som behövs här innan jag kan börja söka jobb..
    Men vi har en jättefin och fasligt dyr lägenhet i Putney i vilket fall som helst :)

  2. Det stod ju på deras hemsida, att det skulle bli mer påkostat i år och därför behöver dom ta betalt. Men grejen är ju det hela är sponsrat som du säger. Sen är det ju som jag läsat i andra bloggar, att dom faktiskt gör skillnad på bloggare. För vissa måste betala och andra inte, det är väldigt orättvist :/

  3. Vilken underbar bild! Önskar själv att jag hade nå liknande bild på mig! Btw, nu är jag hemma så kanske dags att planera? ;)

  4. Bilden är jättefin! Och jag tycker inte att du ska bry dig om att skärmen syns i hennes ögon: den som inte vet att du har en skärm kommer bara att tro att det är ett blänk. Det gör att hennes ögon sticker ut lite extra, jag tycker att det är fint :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *