Nyår i Örebro.

Nyår i Örebro.


Jag & Emelinda på Lilla krogen i Mora April 2007.

Yes jag kommer följa med Emelinda till Örebro när hon åker ner den 30:e December :) Sen får vi se när jag åker hem? ;) Kommer antingen åka med Sabri hem när han åker hem från Huskvarna/Jönköping eller så sätter jag väl mig på tåget :) Skönt att veta vad jag ska göra på nyår! :D Förra året blev det sista minuten middag med Elin & Jimmie och jag kände mig väl lite som tredje hjulet..men bara lite ;)

Vad ska ni andra göra på nyår? :)

18 svar på ”Nyår i Örebro.

  1. Jaaaaaaaa va kul :D :D :D Vad glad jag blir :D :D :D Men vilken förskräcklig bild du har lagt upp. Jag ser ut som "hej kom & hjälp mig", haha!! Men är man full o låter sig plåtas får man skylla sig själv ;)

  2. Haha jag minns inte ens den där kvällen för sjuttsingen :P Jag trodde det där var taget från kvällen med Bingo, men såg nu att det stod Lilla Krogen under ;)

  3. Jag vet faktiskt inte rikigt än vad det blir på nyår. Kom på nu i veckan att det ju är nyår snart, ingen god framförhållning direkt…. Det var bättre när man var yngre och planerade nyår ungefär laogm till skolan började efter sommarlovet :P

  4. Det är roligt att veta vad man ska göra på nyår, och bra också så slipper man fundera vad man ska hitta på. Jag och min släkt på mammas sida ska till teneriffa den 30 december. kommer bli hur kul som helst, vi blir 13 stycken.

  5. Skönt att ha de planerat :D Jag vet inte vad vi gör, jag kan ju inte festa direkt?! skrattar vi är iaf i hbg så jag hoppas att Frida finns där och gör mig sällskap haha

  6. Jag har faktiskt ingen aning vad jag ska göra.. Det enda jag vet är att Molly, ena hunden, promt ska vara hos min mamma då hon är livrädd för allt vad smällare och raketer heter! Så hon ska ut på landet bort från allt sånt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *