Nyhet från Gillette Venus – ProSkin för känslig och torr hud.

Nyhet från Gillette Venus – ProSkin för känslig och torr hud.

Stort plus till Gillette som lagt ned lite tanke på sitt pressutskick, det gjorde genast intrycket lite roligare och bättre!

Gillette lanserar alltså en ny serie med rakprodukter nämligen ProSkin som är framtagna för torr och känslig hud! Dessa produkter är dermatologiskt testade och anpassade för att ge en nära och behaglig rakupplevelse samtidigt som de skyddar huden mot irritation.

I en konsumentundersökning bland kvinnor gjord av Gillette Venus så uppger 60% att de har känslig hud och 82% att de känner sig besvärad av torr hud. (gjord i usa)

Inga dåliga siffror och det är utifrån detta som Gillette Venus har utvecklat serien ProSkin.

I ProSkin serien så ingår följande:

Rakhyveln ProSkin Sensitive (det är denna jag fått hem för att testa)– bra för känslig hud, har fem blad och en skyddande fuktremsa och rakhyveln är framtagen för att minska irritation men ändå ge en så nära rakupplevelse som möjligt.

Rakhyveln ProSkin MoistureRich – bra för torr hud. Den ger en bekväm och mjuk rakning. Den har tre rakblad med inbyggda rakgelremsor som innehåller avokado- oliv- och kokumsmör. Dessa remsor skyddar huden och ger ett bra glid. Denna rakhyvel fungerar utmärkt utan separat rakgel!

Rakgelen Satin Care Pure and Delicate (det är denna jag fått hem för att testa) som inte innehåller parfym eller färgämnen för att ge en skonsam rakning med silkeslent resultat.

Priserna på produkterna ligger på 188sek för ett komplettraksystem som innehåller hyvel och en ShowerPod (duschetui med sugpropprar), Rakgelen Satin Care & Pure Delicate 48kr för 200ml och en förpackning med tre refilblad 172kr.

Dessa produkter hittar ni i butik i slutet av Februari!

Vad tror ni om Gillette Venus ProSkin serien? Något ni kan tänka er att testa när det kommer ut i butik? Jag är Gillette Venus användare sedan länge så jag hoppas att jag ska gilla dessa produkter. Jag återkommer med en recension hur jag upplever produkterna så snart jag kan! :)

 

11 svar på ”Nyhet från Gillette Venus – ProSkin för känslig och torr hud.

 1. Jag använder vanliga Gilette mach 3 för att de är mycket billigare än alla ”tjejrakblad”, tror inte att jag kommer byta eftersom det funkar bra på mig!

 2. *Gör glädjedans* Tänk att det äntligen kommer en rakgel som inte luktar taxfree-shop eller rakvatten. Jag nyser nämligen som sjutton när jag använder sådant. Nog för att babyolja har fungerat bra men jag föredrar rakgel faktiskt. Hoppas den är bra :)

 3. SV: Låter ju jättebra! Spännande att se sen vilka nya märken det blir!
  Borstarna är helt underbara! Så mjuka!

 4. Jag kan tänka mig att prova det, jag använder gilette nu så och tycker de har bra produkter =)

  Sv: Åh tack, hihi :)

 5. Du är klok du :) Jag fortsätter att blogga som jag gör, så får vi se hur det blir framöver :)

  Åh, det där lät bra! Och jag gillar färgerna på förpackningarna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *