Nyhet från Maybelline: Nya Lash Stiletto Voluptuous.

Nyhet från Maybelline: Nya Lash Stiletto Voluptuous.

Nya Lash Stiletto Voluptuous från Maybelline ska inte enbart ge längd utan även volym! Jobba från rot till toppen på fransen för att uppnå önskad längd och volym. Låt inte mascaran torka mellan lagren utan fortsätt tills du nått önskat resultat. Borsten ser minst sagt spännande ut! Denna finns som vanlig och som vattenfast i usa så får se om även den vattenfasta kommer hit på en gång. Någon som vet? Har dessvärre ingen prisuppgift på denna ännu men den vanliga Stiletto ligger på cirka 145kr så misstänker att även denna landar där omkring men förhoppningsvis kommer den finnas som erbjudande nu i början ute i butikerna :) Någon som sett den i butik ännu och vet vad den kostar? Försökte kolla Kicks webbshop men där fanns den dessvärre inte än.

Jag är helt klart sugen på att pröva den :)

4 svar på ”Nyhet från Maybelline: Nya Lash Stiletto Voluptuous.

  1. Ja lätt! Du vet hur mycket jag målar överallt med en vanlig borste,tänk då vad jag skulle kunna göra i mitt ansikte med en borste som den där ^^

  2. Såg den på Kicks igår faktiskt, blev jättenyfiken men hade glömt plånboken hemma. Det var definitivt ett erbjudande på den och jag har för mig att det låg på kanske 115:- eller något sådant, men jag är inte alls säker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *