Nyhet hos Accessora – gloRedness relief powder.

Nyhet hos Accessora – gloRedness relief powder.

”Reducera rödhet med de terapeutiska egeskapera hos gloRedness rerlief powder. Denna unika formulering neutraliserar ytlig rödhet i huden och lindrar huden med skonsamma ingredienser.”Accessora.

Jag har hört mycket gott om glominerals foundation och känner att jag som har problem med rödhet i ansiktet hade helt klart velat testa denna. Synd att jag inte kan klämma på den i butik och få testa den innan köp för 399kr känns lite väl mycket för att lyckas testa en produkt! Någon som har någon erfarenhet av denna?

6 svar på ”Nyhet hos Accessora – gloRedness relief powder.

  1. Finns inte Clinique där du bor, de säljer något liknande. De sålde i alla fall i USA ett sådant gult Redness rerlief puder.

  2. Ifall du ändå ska till Mora så finns glominerals att köpa på Best Western hotell i deras Spa & Relax avdelning ;) Gjorde en sökning på google (glominerals + Mora)

  3. Tack, ska kika där och se vad jag hittar. Nu börjar min foundation från Lancome ta slut och det känns som lite väl dyrt att använda till plåtningar :P

  4. Tänkte tipsa om Spa, men såg att någon redan gjort det :) Har haft både deras puder och deras foundation, och gillade båda supermycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *