Nyhet hos e.l.f – cream eyeliner.

Nyhet hos e.l.f – cream eyeliner.

Denna är jag väldigt nyfiken på! Jag lägger ju x antal eye liners varje dag på jobbet och för 42,70kr så blir jag väldigt nyfiken på om inte denna hade varit något för min jobbväska! Jag hade gärna ägt en i varje färg men det är väl mest svart som används på kunderna! Den ska tydligen vara vattenfast och det är ju ett stort plus! Får se om jag kanske får tillfälle att testa denna framöver!

Använder ni eyeliner? Jag tolkar ju denna som att den ska vara lite ”krämig”. Önskar jag kunde ”klämma lite” på den..haha!

Ni hittar i alla fall denna cream eyeliner HÄR hos e.l.f.

11 svar på ”Nyhet hos e.l.f – cream eyeliner.

 1. Men, så billig! Hoppas den är bra också :)

  Ja, jag har varit på jakt efter det mintgröna lacket ett tag, men det har varit slut överallt. I fredags såg jag det på alla ställen som säljer Isadora så en ny sändning har nog skickats ut. Hoppas du hittar det också :)

 2. Nu tjatar jag igen.. haha, men när du vill köpa en GRYM (till dig själv såklart ^^) så är mac´s gel-liner grym.
  Men jag har faktiskt hört att den ovanför ska vara helt ok… så till kunder är den verkligen ett bra köp tror jag =)

 3. Hej händet i dag då?

  Använder inte eyeliner utan bara kajal i olika färger och skuggar sedan runt ögat med en matt ögonskugga & till fest även en skugga med glitter i.

  Puss & Kram Girly

 4. Ser intressant ut!! Jag använder i stort sett bara creme eyeliner, klart lättast o bäst tycker jag :) Själv har jag L’Oreal H.i.P som tyvärr end finns i USA.

 5. Sv:Okej..Va bara lite nyfiken:).. När jag lägger eyeliner så använder jag penna.. Tycker det e jätte svårt att lägga me pensel, men det e väl en vane sak..

 6. halloj!
  jag vill tipsa dig (som make up artist) den nyaste mascaran från Maybelline. Den är sjukt bra, lätt en favorit.
  /Beaboyyy

 7. Ja jag tror att den kan vara riktigt bra! Och till så sjukt bra pris! Har du provat några fler produkter från e.l.f? Jag fick hem ett par produkter men har inte hunnit prova dem än… Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *