Nyhet hos eleven – Batiste dry shampoo.

Nyhet hos eleven – Batiste dry shampoo.

Batiste Coloured Dry Shampoo BrunetteTorr shampoo för brunetter! Innehåller precis samma sak som Batiste Dry Shampoo plus ett stänk med färg! Jag kan uppleva det som att vanligt torr shampoo kan göra mitt hår lite ”grått” då dem alltid är ljusa så jag kommer definitivt köpa hem en sån här flaska och testa! Vore underbart om det är riktigt bra då det enbart kostar 79kr!

Batiste Dry ShampooTorr shampoo för alla, unisex. Det häftiga med dessa är att dem kommer i olika dofter! Varför inte testa tropical eller diva?! ;)

Batiste Dry Shampoo On The Go SizeVill du ha en smidig liten flaska så finns dem i ”On the go size” också dem i olika dofter.

Min nästa beställning från eleven kommer i alla fall innehålla en Batiste för brunetter!

7 svar på ”Nyhet hos eleven – Batiste dry shampoo.

  1. Du får komma näääär du vill!! Ellero k jag är ganska busy fram tills mitten av september, men därefter är det bara att knacka på dörrn ;) Jag är sjukt sugen på det.. vi måste hitta en bra monstermodell ;)

  2. Åh vad roligt att du skriver om det! Jag läste om det där torrschampot i en tidning, att det skulle vara himla bra. Ville verkligen prova, men när jag googla runt så hittade jag det bara på Asos och där var det slut. Men nu äntligen kan jag få prvoa :D

  3. Har aldrig testat ett torrschampo. Är dock väldigt nyfiken, men ekonomin är inte okey just nu så jag får hoppa över att testa dem tyvärr.

  4. de för brunetter bara måste jag ha, hatar att man får lite grådaskigt hår av de vanliga torrshampona så detta kommer bli perfekt !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *