Nyhet hos eleven – Batiste dry shampoo.

Nyhet hos eleven – Batiste dry shampoo.

Batiste Coloured Dry Shampoo BrunetteTorr shampoo för brunetter! Innehåller precis samma sak som Batiste Dry Shampoo plus ett stänk med färg! Jag kan uppleva det som att vanligt torr shampoo kan göra mitt hår lite ”grått” då dem alltid är ljusa så jag kommer definitivt köpa hem en sån här flaska och testa! Vore underbart om det är riktigt bra då det enbart kostar 79kr!

Batiste Dry ShampooTorr shampoo för alla, unisex. Det häftiga med dessa är att dem kommer i olika dofter! Varför inte testa tropical eller diva?! ;)

Batiste Dry Shampoo On The Go SizeVill du ha en smidig liten flaska så finns dem i ”On the go size” också dem i olika dofter.

Min nästa beställning från eleven kommer i alla fall innehålla en Batiste för brunetter!

7 reaktioner till “Nyhet hos eleven – Batiste dry shampoo.

  1. Åh vad roligt att du skriver om det! Jag läste om det där torrschampot i en tidning, att det skulle vara himla bra. Ville verkligen prova, men när jag googla runt så hittade jag det bara på Asos och där var det slut. Men nu äntligen kan jag få prvoa :D

  2. Har aldrig testat ett torrschampo. Är dock väldigt nyfiken, men ekonomin är inte okey just nu så jag får hoppa över att testa dem tyvärr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge