Nyhet: Isadora Big Bold Mascara!

Nyhet: Isadora Big Bold Mascara!

Förra veckan så fick jag ett pressutskick från Isadora. Den LILLA förpackningen ;) Alltid roligare med lite genomtänkta pressutskick :) Det är uppskattat! I den stora ”mascaran” så fanns  det information och ett prov på Isadoras nya mascara Big Bold Mascara!

Denna nya mascara ska: Ge supervolym direkt, ha en cremig och fyllig konsistens, ha intensivt svarta pigment, sitta säkert och inte smeta ut sig.

Den har en fiberborste med en specialblanding av korta och långa strån, som två borstar i en! Korta strån för snabb och intensiv applikation och långa strån för seperation och definition.

Ingredienserna är baserade på vegetabiliska vaxer från ris och är rik på skyddande fettsyror. Formulan är även berikad med naturliga polysackarider som är välkända för sin optimalt förtjockande effekt.

Denna kommer ni hitta på Åhlens från och med 3:e Augusti och den kommer kosta 139kr för 14 ML!

Jag ska självklart se till att försöka lägga upp en bild på hur denna ser ut på mina fransar innan den släpps! Spännande! :) Jag brukar inbilla mig att stora mascaraborstar ger bra volym så vi får se om det stämmer med denna! :)

8 svar på ”Nyhet: Isadora Big Bold Mascara!

 1. Ska bli kul att testa den när den kommer ut. Jag gillar maskaror som ger volym bättre än längd, så det är bara att hålla tummarna för att den är toppen! :)

  Jag har knåpat ihop några roliga skönhetsfrågor igen på min blogg och det vore kul om du vill vara med och svara på dem! Skulle vara jättekul att läsa dina svar så länka gärna till ditt inlägg om du svarar! Kram på dig.
  XOXO

 2. Mascaran finns redan hos oss på Åhléns, i alla fall i Göteborg. Vi fick in den 2 dagar sen.:) Fick den också från Isadora men har inte hunnit prova den ännu!:)

 3. Jag har köpt denna mascara och är mycket nöjd med den!!
  Jag har tunna,korta fransar och denna mascara gör verkligen mirakel med minas fransar,som ingen mascara gjort tidigare
  Får väldigt mycket volym,även viss längd och man kan bygga flera lager beroende på hur ”mycket fransar” man vill ha.Dock gör denna mascara rejäl skillnad på mina fransar redan vid första appliceringen.Mycket stor borste,det enda negativa är kanske att de minsta fransarna kan vara lite svåra att fixa med borsten.

  1. Kul att du är nöjd :D Jag håller på att testa den för fullt :) Jag har väl normallånga fransar och tycker borsten kan känns lite stor till mig också.hehe :) Men misstänker att det blir lättare när man blir mer van att hantera borsten! :) Brukar i alla fall vara så för mig :) Tycker den är bra i alla fall :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *