Nyhet – Studio Secrets 90° Mascara.

Nyhet – Studio Secrets 90° Mascara.

Loreal Studio Secrets har kommit ut med den nya mascaran 90° som exklusivt kommer säljas på kicks! Jag vet inte om den kommer komma till andra butiker också längre fram tyvärr. Produktinformation: Med sin 90-gradiga vinkling ger den flexibla borsten en uppåtböjande effekt, och gör det även lättare att komma åt varje enskild frans. Eftersom zigzag-rörelsen underlättas är det dessutom enklare att få till rejält med volym och intensitet ända från fransroten.

Gud så spännande denna mascaran ser ut, hade mer än gärna testat den! Men då den enbart säljs på Kicks så får det vänta, om det är någon som skulle snubbla över den på Åhlens så säg gärna till mig! Den finns att beställa här hos kicks för 149kr just nu (normalpris 175kr) men då frakten är ganska dyr hos kicks så vill jag inte beställa hem den över nätet tyvärr.

17 svar på ”Nyhet – Studio Secrets 90° Mascara.

 1. Det ser ju ut som en helt vanlig borste fast handtaget är böjt? Alltså själva borsten är ju i precis samma vinkel som på alla ”vanliga”. Man kommer väl inte åt någe bättre med denna? eller? haha! =)

 2. Haha undrar hur lång tid det tar innan man vänjer sig vid en sån borste, och på hur många andra ställen förutom fransarna man lyckas måla :D

 3. Sv: Har dig där också! :)

  Ja jag menade ju inte bara på skönhetsbloggar, utan i skönhetsvärlden överhuvudtaget… När man jobbar i sminkbutik t.ex. Har du inte märkt det? Vet att det är många som håller med mig om den där känslan iallafall :)

 4. Intressant kanske ska köpa en sådan nästa gång. Nä du värre är det, precis pratat med min chef verkar som jag måste ta fram juridik boken å läsa på arbetsrätt å nu för nu hänger jag tydligen löst på jobbet. Livet är säkert fullkomligt underbart på Bali/Bahamas eller i ngt ingemansland. Blä för allt!

 5. Jaaa, jippi! ^^ Helt pirrig nu vettu. Hoho.

  Jag sliter ju också med sockersug men det har blivit bättre efter att jag drog ned på kolhydraterna. Oh ja, chokladmoussen ska jag dela med mig. Ska se till att äta den i dagarna så kan jag posta upp recept och bild ^^ Superenkelt att göra och god är den allt.

 6. sv: japp kul att hitta budgetalternativ….fast nu har jag varit på ansiktsbehandling o de rekommenderar Dermalogica o du vet ju vad det kostar ;)

  Hmmm, mascaran där…det är väl bara ett böjt handtag, ser helt vanlig ut i övrigt. Ska glo på den i affären imorgon.

 7. Jag hade också tänkt att ha den till smycken, men sen så har jag redan så många grejer som jag lägger smycken till så kanske köper jag den till just kakor eller att ha frukt i :)

 8. Hos H&M onlineshop :) Har några extra så tänkte lägga ut ett par på Tradera eller ge till min mamma kanske?! har inte bestämt mig ännu!

 9. Mjeh, jag tror inte det är något jag skulle satsa på, den verkar svårmanövrerad.
  Tycker det luktar lite försäljningsknep om den, ungefär som med de vibrerande mascarorna.
  Kanske man kan testa att böja en gammal mascara borste först för att se om det funkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *