Nyhet – Isadora Second Nail.

Nyhet – Isadora Second Nail.

Igår fick jag ett pressprov på Isadoras senaste nyhet Second Nail.

Detta lack fungerar alltså som en ”ny” nagel kan man säga! Genom att lacka på två lager (på rengjorda naglar) av Second nail så blir naglarna starkare, tjockare, jämnare yta och hårdare. Second Nail sägs vara räddningen för mjuka, tunna och sköra naglar som lätt bryts, splittras och skivar sig. Precis som alla andra lack från Isadora så är torktiden på detta riktigt snabb vilket uppskattas då det är två lager som ska penslas på.

Lacket innehåller en massa saker som ska stärka naglarna: Arganolja, Extrakt från Olivblad, Ginkgo Biloba, Rött te, Kalcium, Solrosfröolja, Marina mineraler, Vitamin E, Omega 3 och Omega 6

Ni kommer hitta lacket i butik från V.12 och det kommer kosta cirka 79SEK.

Jag tänkte använda detta som baslack framöver så får vi se om mina naglar blir bättre :) Jag ha ganska bra naglar men dom är riktigt bra på att skiva sig tyvärr! ;)

11 svar på ”Nyhet – Isadora Second Nail.

  1. Oh superbra tips. Jag bryter alltid mina naglar så fort de börjar bli långa. Ska helt klart köpa detta när det kommer ut i butikerna. Förresten, såg att Depend har kommit ut med sina nagellack som krackelerar, Cracked Effekt. Har du testat något av dessa lack eller Isadoras variant? Och i så fall, vilka är bäst…Isadora eller Depend?

  2. Låter intressant. Nu använder jag stärkande från sally hansen, naglarna bli hårda och det torkar snabbt. Dock är det alltid någon som går av endå konstigt nog. Kanske jag som är oförsiktig ^^

  3. Måste testa!

    Svar: Jag läser dagligen Mumari. Sedan besöker jag din, Blondinbellas och Beatas ibland. Ibland besöker jag också sparkibaken.se för att få inspiration till träning.

  4. Låter verkligen som något för mig. Mina skivar sig lager för lager så tillslut är dem så tunna så de rivs av. Sen har jag ju en nagel där jag skadat nagelroten så när den nageln blir för lång så blir det en spricka i den. Förra året när jag hade jättelånga naglar fick jag ju gå med EN lösnagel på pekfingret för den nageln bara gick av hela tiden. Snyggve!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *