Nyhet: Volume & Curl från Isadora!

Nyhet: Volume & Curl från Isadora!

Isadora har nyligen lanserat den nya mascaran Volume & Curl!

Tub-teknologi – Speciella flexibla polymerer formar små tuber kring fransarna för maximal volym, böjd effekt och hållbarhet. När mascaran appliceras fäster tuberna runt fransarna som ett hölje och gör att mascaran inte rinner, kladdar, flagnar eller klumpar sig. Mascaran tvättas enkelt bort med varmt vatten, ingen ögon make-up remover krävs!

Volume & Curl effekt – Kombinationen av den specialutvecklade borsten och formulan lyfter och formar fransarna samt ger volym.

Den böjda borsten – Den böjda borsten har en formande pushup-effekt.

Kostar 149sek och finns i nyanserna Black och Black Brown.

Har du hunnit testa Volume & Curl? Vad tyckte du?

 

5 svar på ”Nyhet: Volume & Curl från Isadora!

  1. Ååh jag är så nyfiken på denna! :D jag kommer jämnt och ständigt på att jag har liknande smak som du vad gäller mascaror (och foundation och läppisar!) så dina ord litar jag blint på haha! Väntar med spänning på recension ;)

    1. Svar till Ellen: Hahaha nej gör du? :D Det måste ju betyda att jag gillar sånt du skriver om ;) Visst är det bra när man hittar igen bloggare med liknande smak, det blir så mycket enklare att köpa produkter då när man är osäker, haha :)

  2. Meeeeen fröken Cilla, testa den där mascaran nu.. Vill ju veta om det är en ny mascara för mig eller inte :P hehe.. Säger som Ellen, vi har liknande smak även där :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *