Nytt år – Nya möjligheter.

Nytt år – Nya möjligheter.

Men först går vi tillbaka till gårdagen! Jag hade ingen kamera med mig igår utan tog enbart några kort med min mobilkamera. Så jag har inte så mycket bilder att visa tyvärr! ;)

Kvällen till ära så drack jag Minttu black! (och några cider på det) Ingen champagne här inte! ;) Jag kan ju erkänna att hela innehållet i flaskan försvann utan problem. Men oroa er inte, jag drack inte upp hela själv! ;)

Jonas (on da bild) var snäll nog att dra med mig på fest i Klittens bystuga och fan vad kul jag hade. Jag vet inte om det var sällskapet eller spriten som gjorde det. En bra mix kanske? ;) När jag fått i mig mer än jag behövde så förvandlades jag till en kleptoman och snodde Pee’s hatt. Jag hoppas han inte saknar den för mycket för den ligger här bredvid mig. Men jag var mycket snyggare i den. Så det så.

Till min stora förtjusning så lyckades jag tvinga upp Renate till bystugan. Jag mutade henne med Minttu. Min lilla gumma! <3 Med Renate har man fan aldrig tråkigt. Smakar gott gör hon också – om man ska tro på Sara som roade sig med att slicka på henne. Inte så uppskattat av Renate dock…;)

Det här var den enda nyårsraketen jag faktiskt lyckades fånga på bild. Alla andra bilder blev..svarta eftersom att jag låg ljusår efter raketerna med att trycka på knappen. Så kan det vara ibland ;)

För övrigt så skålade jag inte in det nya året – jag brukar missa den lilla detaljen ;) Ingen nyårskyss fick jag heller – tänkte ta den på fredag istället när jag träffar S ;) Jag sa nog inte ens gott nytt år till någon. hum..:) Festen i övrigt då? Mycket folk, alkohol, skratt, trasiga bord, folk som däckar vid 21 o vaknar till liv vid 2 och trasiga toalettstolar och vänner. Precis som det ska vara på fest! ;)

Jag hade skitkul igår och det känns som 2009 kommer bli ett kanon år! :)

14 svar på ”Nytt år – Nya möjligheter.

 1. hehe…ja jag vet inte hur ja lyckats…men blev nog kall i natt o sen väderomslaget i natt…från 4 plus till 15 minus..=( enda ja kan komma på..=/

 2. Mintu black är ju så grymt gott!

  Jo absolut, men den iden vi hade innan tycker jag är en ide som ska plåtas utomhus en sommarkväll… vi kanske ska hitta på något annat?

 3. Tack söta cilla. :)

  Jag har varit ute på en isig promenad och kom nyss hem till värmen igen.

  Du ser verkligen ut att ha haft det mys igår. :D

  Och nu när du säger det…jag tror faktiskt jag glömde säga gott nytt år till min egen sambo igår..haha..så kan det gå. ;)

  Puuuuuuss

 4. Har pluggat några timmar och mår bättre. Känns bra när jag får undan saker som ligger och tynger. Hoppas du mår bra! Kvällen verkade lyckad! :-)

  Kram!

 5. Hej och god fortsättning!

  Det verkar som att du har haft en riktigt trevlig kväll.

  Har du gett några nyårslöften?

  Jag måste berätta för dig att jag har blivit av med min oskuld…….ja, alltså.. jag har börjat blogga.:P

  Det kommer nog att dröja ett tag innan den kommer igång på riktigt, men jag har börjat i alla fall.

  Ha det så gôtt!

 6. uuuh för minttu! :P kan inte dricka det längre, drack lite för mycket på nån kryssning ;)

  Superfin klänning! :) Var har du hittat den?

 7. Kikar in och läser din blogg ibland. Kika gärna in hos mig också. Hör min tolkning av Damien Rices låt "9 crimes":)

  // Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *