Nytt från Isadora – Multi Vitamin Gloss!

Nytt från Isadora – Multi Vitamin Gloss!

Uppifrån och ner på bilden: Mandarine, Pomegranate, Lychee & Almond.

Igår dök ett pressutskick från Isadora upp med dessa ljuvliga läppglans! Multi Vitamin Gloss ska ha en antioxidant effekt som ger mjukare läppar. Den ska förbättra hudens elasticitet och stärker cell-och kollagenproduktionen i läpparna.  Dessa antioxidanter ska även förebygga hudens åldrande och ge volymeffekt!

Genom att använda Multi Vitamin Gloss så ska den naturliga antioxidantförmågan i hudens översta lager öka! Efter 1 timme 16% och efter 2 timmar 32%. Och i lägre liggande hudlager så ska det ökar med 108% efter en timme och 130% efter två timmar.

Innehåller Vitamin A, E, C och Q10 till 90%!

Dessa gloss kommer med denna applikatorn.

Almond, Lychee, Pomegranate & Mandarine.

Dessa gloss är ljuvliga och doftar riktigt riktigt gott! Känns som jag kommer gilla dessa, har med mig för att testa på jobbet idag :)

Finns i butik från v. 6 (denna veckan) och kommer kosta 119kr styck!

9 svar på ”Nytt från Isadora – Multi Vitamin Gloss!

  1. Var med i Isadoras testpanel för dessa och kan berätta att jag älskade dem! Fick en färg och jag är sugen på att köpa de andra nu också för det jag fick är så underbart! Har hjälpt mot mina torra läppar bättre än vad läppbalsam har gjort, haha! :)

  2. Får man se det på? Har hört att det inte ger så mycket färg, men dom två längst till höger syns ju ändå rätt bra! Lagom sommarglans kanske?

    1. Svar till Lotta: Nej dom ger lite färg, det beror ju lite på ens egen läppfärg också! :) Ska försöka bli bättre på att fota sminkningar och ha något av dom på :)
      Tror dessa är PERFEKTA till sommaren. Testade idag på jobbet och känner mig väldigt positiv till dom i alla fall :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *