Nytt från Lumene: Nude perfektion Fluid Foundation & Matt Control Oil-Free foundation

Nytt från Lumene: Nude perfektion Fluid Foundation & Matt Control Oil-Free foundation

_MG_7001
Det har trillat in 2 nyheter från Lumene hemma hos mig och jag tänkte berätta lite om dom!
Nude Perfektion Fluid Foundation som ger en lättare täckning och känns lätt på huden. Den ska smälta in i huden och ge en naturlig matt finish och lämna en ”osminkad” bas. Denna lanseras i fyra nyanser (1 till 4) och ska passa de flesta hudtoner. Jag har fått nyans nummer 1 (swatch nedanför). Kostar 179sek för 30ml
Matt Control Oil-Free Foundation däremot ska ge en full täckning och jämna ut hudtonen, täcka porer och hålla huden glansfri. Ska även förbättra hudens fuktbalans med hjälp av fröextrakt från nordiska hjortron, ge lyster och tillföra huden näring. Denna lanseras i 5 nyanse (0 till 5) och ska passa de flesta hudtoner. Här har jag fått nyans nummer 0 och swatch ser ni nedanför. Kostar 149sek för 30ml.
_MG_7005
Nude till höger och Matt till vänster.
Jag har alltså fått hem ljusaste nyansen av varje foundation men dom skiljer sig åt väldigt mycket nyansmässigt. Blekfisarna kommer nog eventuellt jubla över Matt Control Oil-Free Foundation då nyans nummer 0 är väldigt ljus!
Jag har redan börjat testa Nude Perfektion Fluid Foundation så det kommer en liten recension om den inom kort

8 svar på ”Nytt från Lumene: Nude perfektion Fluid Foundation & Matt Control Oil-Free foundation

  1. Jag jublade när jag såg Matt control i butik, både ljus, mattgörande OCH täckande?! Men, blev besviken. Den är rätt mörk på, och håller inte huden vidare matt alls. Men, den är i alla fall lätt att applicera snyggt. Alltid något. :P

    1. På mig är den i alla fall jättebra nyansmässigt, men sen finns det många som är blekare än mig också så förstår att den kan bli för mörk åt många fortfarande :) Den fungerade inte direkt mattande på mig heller ;( Men i övrigt var den ju jättebra! Lite synd att själva ”huvudgrejjen” inte fungerade på oss ;)

    1. Ja jag tänkte testa den som nästa foundation, jag brukar ju dock gilla de mer täckande då jag ibland är väldigt rödflammig så får se hur jag gillar den ;)

  2. Hej vill bara säga j älskar din blogg så bra
    o du målar så fint verkligen toppenblogg tack
    kramis fr maria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *