nytt hos isadora: wigwham heavy lashes mascara.

nytt hos isadora: wigwham heavy lashes mascara.

Okej jag är lite osäker på att den är ny på marknaden men den är ny för mig i alla fall ;) Den snygga behållaren gör så att jag känner ett köpsug. Den spiralformade borsten ska göra så att mascaran täcker väl och formar ögonfransarna men jag tvivlar på att det är en borste jag skulle gilla. (och nu uttrycker jag mig enbart genom efter vad jag ser då jag inte testat den) Jag skulle vilja testa den eftersom jag känner mig skeptisk mot att jag skulle gilla den så om jag springer på den i butik framöver kanske det blir ett köp bara på grund av det ;) vad den kostar i Sverige vet jag dock inte ännu, någon som har koll på det?

16 svar på ”nytt hos isadora: wigwham heavy lashes mascara.

 1. Har för mig att jag har läst att mascaran ska kosta strax över 100 kr, kommer inte ihåg exakt hur mycket.

 2. Om det är den jag tror det är så kommer den till Åhléns och kicks till hösten och den spiralformade borsten ska tydligen klumpa ihop fransarna… Helsjukt men sant! Haha ny trend? Får väl se..

 3. Såg nån reklam om den på tv idag,jag tror om jag inte minns helt fel så fanns den på Åhlens för 99:-

 4. Åhlens har den på kampanjpris för 99, tror den kostar 129 i vanliga fall :) Låter ju inte bra att den klumpar ihop fransarn!!!

 5. mascaran finns att köpa på åhléns & just nu har dem erbjudande på den så den kostar endast 99kr :) Jag gick & köpte den idag .. återstår att se om det är något att ha ;P

 6. Jag köpte en på åhlens igår för 99:-. Tyckte att borsten var över förväntan, då jag trodde att den skulle vara nästintill omöjlig (ändå köpte jag den, haha!). Däremot var den bra nog jobbig att ta bort! Min eye make up-remover från Mary Kay (som jag älskar över allt annat typ) hjälpte inte alls. FIck stå och gnussa hur länge som helst, lite småjobbigt sådär mitt i natten. Men annars, helt klart godkänt :) Kan försöka slänga upp en bild i bloggen åt dig sen! :)

  KRAAM

 7. Har fått hem test från jobbet på denna… provade i dag men kommer EJ att använda den igen… Skit mascara enligt mig! Tyvärr Isadora. Tummen ner från mig.

  Men visst.. för 99kr (kampanj hos Åhléns just nu) så går det ju bra och om man gillar att kladda.
  /Emma

 8. Just nu kostar den 99:- på Åhléns :) Köpte min idag och ska bli spännande över resultatet. Jag gillar tjocka och långa fransar då mina är naturligt svarta :) Då satsar man mer på volym.
  Kram

 9. Hahah, två kommentarer då. Här i Norge finns ett kännt band dsom heter Wigwham och sen udnarra jag hur du har fått till henens lokcar? de är aå stora och luftiga. Gör ja så på mig själv så hänger lockarna ut sig på 1 timme :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *