Nytt hos The Body Shop: Dofter från naturen!

Nytt hos The Body Shop: Dofter från naturen!

The Body Shop har släppt dessa söta Eau De Toilette i 8 dofter: Strawberry, Pink Grapefruit, Moringa, Shea, Vanilla, Coconut, Satsuma & Mango. 30ml för 145kr,

Min solklara doftvinnare bland dessa fyra är Mango, den påminner mig om någon doft från barndomen (kommer tyvärr inte på vad) och doftar helt klart godast av dessa fyra enligt min näsa! ;) Annars är jag väldigt nyfiken på Satsuma, synd inte den var med i pressutskicket för inbillar mig att den doftar mums! Någon som varit i butik och luktat på den? Please do tell!

Applicera produkten på halsen eller andra pulspunkter för att dofta som din favoritingrediens från naturen!

Vilken doft blir du mest nyfiken på?

4 svar på ”Nytt hos The Body Shop: Dofter från naturen!

  1. De ser ut att lukta gott allihop, men mango har alltid varit min favoritdoft. De känns våriga, sånt där som man behöver efter en lång kall vinter :)

  2. Egentligen blir jag inte så väldigt intresserad av någon, tycker att dofterna funkar bäst som det som de har varit hittills;body butter och duschkräm. Vaniljen är underbar, men tror att det skulle bli för mycket av det goda med en parfym och Shea upplever jag som något som passar när man vill ha något neutralt som inte krockar med ens parfym.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *