Nytt hos Yves Rocher: Eau de Toilette Cherry Bloom!

Nytt hos Yves Rocher: Eau de Toilette Cherry Bloom!

Nu i Januari så har Yves Rocher släppt den nya doften Eau de Toilette Cherry Bloom! Den doftar körsbärsblommor som ni kanske redan listat ut av namnet! ;) Normapris 299sek men just nu 159sek! Jag ska erkänner dock att jag inte blivit lika förtjust i denna som jag blev i Liljekonvaljen även om denna helt klart blivit använd av mig de senaste dagarna! :) Liljekonvaljen doftar verkligen liljekonvalj = barndom för mig så den blir jag glad av ;) hehe!

En Eau de Toilette håller självklart inte lika länge som en Eau de Parfume men denna passar jättebra för vardagen som de flesta andra Eau de Toilette!  En Eau de Toilette håller mellan 2-5 timmar beroende på hudtyp – doften ska tydligen sitta sämre om man har torr hud tex!

*inlägget innehåller annonslänkar

3 svar på ”Nytt hos Yves Rocher: Eau de Toilette Cherry Bloom!

  1. Åh, spännande! Gillar yves rocher och gillar körsbärsblom. Haha btw, så roligt att du skriver ett utropstecken efter varje mening.

    1. Svar till Elino: Hahaha jag vet att jag missbrukar utropstecken, brukar få lov ta bort dom för jämnan i mina inlägg, haha! Vet inte varför jag gör så riktigt…har nog blivit en knäpp vana! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *