Nytt i parfymhyllan: My Burberry EdP

Nytt i parfymhyllan: My Burberry EdP

_MG_3693_MG_3698

Nyligen så har Burberry lanserat doften My Burberry och denna faller mig så mycket mer i smaken än tidigare dofter från Burberry! Inspirationen till namnet och designen på flaskan kommer från Burberrys mest klassiska plagg: Trenchcoaten! Rosetten på flaskan är i samma tyg dom klassikern och korken är designad utifrån knapparna!

Denna är inte lika tung som tidigare dofter från Burberry (som tex Body) utan är mycket lättare och faller just därför mig mycket bättre i smaken doftmässigt!

Toppnoter: Sockerärta, Bergamot, Apelsin
Hjärtnoter: Kvitten, Geranium löv, Fresia
Basnoter: Ros, Patchouli

Kan det vara så att Burberry har lanserat en ny klassiker i parfymhyllan med My Burberry? 

Säljs hos kicks.se för 525sek/30ml, 745sek/50ml och 1085sek/90ml

4 svar på ”Nytt i parfymhyllan: My Burberry EdP

  1. Det låter som att den luktar väldigt gott! Måste provsniffa.
    Sen undrar jag om det där pudret du köpte härförleden? Lumene CC puder, snart dags för mig att köpa nytt puder, så jag är lite nyfiken om jag ska satsa på Lumene eller Isadora. Måste dessvärre hålla mig i budgetklassen. Är ute efter mattgörande, gärna ta bort rödhet och gärna lite svag täckning så det jämnar ut mer.

    1. Jag känner att Lumene och Isadoras är ungefär lika bra ärligt talat, jag hade haft beslutsångest om jag stod i butiken och skulle bestämma mig mellan dom ;) CC Lumene gör ju allt ovan och är väldigt ljust. Isadoras är lite mörkare i nyansen och jag måste oftast köra på deras ”vanliga” puder, alltså inte redness eller anti shine eftersom ibland upplever jag dom lite för mörka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *