Nytt poRträtt igen :)

Nytt poRträtt igen :)

William överraskade mig och skickade en bild till mig från vår plåtning :) Jag har ju redan fått de tre bilder som var planerade så denna var en kul surprise! ;) Vad tycker ni om den? Jag tycker jag passar så fruktansvärt jäkla bra i denna stylingen! ;) haha.

Och Maria ser du min fina stavning i rubriken? ;)

42 svar på ”Nytt poRträtt igen :)

 1. Det var lite svartvit filmkänsla över den här bilden. stylingen.. Greta garbo stuk om du förstår vad jag menar!

  Och det gick bra för min kompis, hon fick en liten son :) Så himla mysigt!

 2. Shit, den va skitsnygg verkligen!! Lite för mycket vridet huvud kanske, men det är väl en samksak.. Assnygga färger och du passar mycket bra i stylingen, så det har du rätt i.. :)

 3. Kanonläcker, ända jag inte gillar är är vinkel på huvudet :P Det ser lite ut som: Jag skaaaa sträcka på halsen o försöka få den jääättelång ;)

  Haha har tänkt på samma felstavning varje gång jag också men inte velat påpeka, för då tycker du väl jag är en elaking som påpekar din stavning hela tiden :P Som tex broRsan :)

 4. men jäklar vad snyggt!!!

  Först när jag såg bilden trodde jag att det var Cathreen ZetaJones (stavning?)

  Kram

 5. Åh, vilken fin bild!:) Du blir ju alltid fin på dina kort men den här var annorlunda och jätte fin!:D Ha en mysig helg! Hör av dig om du är in till Mora så kanske vi kan ta en fika!:) Kramar Linn

 6. Fantastisk bild. Du är verkligen vacker och denna typ av bild gör dig ännu (om möjligt) finare. Älskar ditt uttryck, perfekt känsla, alldeles underbar bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *