Ooops I bought it!

Ooops I bought it!

Idag såg jag att kicks la ut på instagram att dom hade släppt ett flertal adventskalendrar. Jag var ganska så snabb med att köpa Kicks egna kalender med hudvårdsprodukter för jag tror den kommer sälja slut.

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks.se

Denna beautykalender kostar 1499:- men innehåller produkter till ett värde av 3851:- och snål som jag är så hade jag även en rabattkod på 15% på valfri vara och en 25:- kupong så jag betalade 1249:- för denna kalaslåda med hudvård! Förstår ni hur nöjd jag är? haha! Så är du medlem hos kicks, kolla om du har en rabattkod om du är sugen på denna.

Denna ska innehålla en hel del fullsize produkter och innehåller märken som Clarins, BeautyAct, MAC Cosmetics, Estee Lauder, Emma S och en hel del andra märken. Vill man ha en spoiler så kan man kolla in Margareta Grääs Youtube för hon brukar ju öppna alla kalendrar som existerar! Jag har sett dom första luckorna och blev såld, vill inte spoila hela kalendern för mig själv dock. Men dom luckor jag faktiskt kollade till…wowwwww….

Är man inte intresserad av en kalender med enbart hudvård har kicks släppt fler julkalendrar.

Nu har jag något att se framemot i December samtidigt som jag oroar mig över elräkningen och om bilen ska starta på morgonen eller inte i kylan, haha!

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks.se

2 svar på ”Ooops I bought it!

  1. Köpte den igår, hade också rabattkupong 😆 Gäller att vara smart! 😊 Ser väldigt mycket fram emot december nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *