OPI Nordic Collection – pressvisning.

OPI Nordic Collection – pressvisning.

_MG_0985 _MG_0991 _MG_0995 _MG_0998 _MG_1004 _MG_1009 _MG_1018 _MG_1019 _MG_1064IMG_1033

För en vecka sedan var jag ju i storstaden Stockholm och fick ta del av presentationen av OPI Nordic Collection (översta bilden bla) som är OPI´s höstkollektion, den släpps i Augusti och alla lack kommer kosta 155sek styck. Suzi Weiss-Fischerman, OPIs grundare, var på plats och självklart så fick jag lov vara lite nördig och ta en bild med henne ;) Synd att hon inte berättade lite mer om sig själv och hur hon startade OPI under presentationen!

Dessutom så bjöds det på en fantastiskt god Nordisk buffé som jag gärna ätit lite av i skrivande stund – hungrig av tanken! Nu när jag ser bilderna kan jag dock inte låta bli att störa ihjäl mig på att dom inte strykt dukarna på borden?! vill.redigera.bort.vecken!

Jag tror dock inte att dagens hit blev Nordic Collection utan samarbetet med OPI och Coca Cola! (näst sista bilden) Nyanser inspirerade av Coca Cola, Sprite och olika Fantasmaker! De två yttre lacken såg helt faaaantastiska ut! Denna kollektionen släpps i Juni om jag minns korrekt!

Tack till OPI, Grand Hotell och spegelsalen, alla mina beautyvänner och tack till mig själv för att jag skönhetsbloggar så jag får vara med om såna här bra dagar!

6 svar på ”OPI Nordic Collection – pressvisning.

  1. Båda kollektionerna var riktigt snygga, tycker jag! Du är absolut värd att få gå på sådana event, en eminent bloggare som du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *