OPI – Oy – another polish yoke!

OPI – Oy – another polish yoke!

Detta underbara lack från OPI ingår i Eurocentrale kollektionen och jag är inget jättestort fan av gul/guld och har därför inte testat detta tidigare men tänkte igår att eftersom det mest regnar ute så får jag väl ha solen med mig på naglarna! Och nu ångrar jag att jag inte testat lacket tidigare för jösses så fint det är! Jag fick dock lov lacka 3 lager innan jag blev nöjd med täckningen! :)

150kr kostar det och det säljs fortfarande på eleven.se (annonslänk) om ni vill hinna haffa er ett eget! Där finns fortfarande 11 av de 12 lack som ingår i kollektionen kvar :) Detta lacket blev helt klart ett favoritlack, visst är det roligt när man inte är jätteförtjust i ett lack och sen blir det världens wow när man väl har det på naglarna ? :)

3 svar på ”OPI – Oy – another polish yoke!

  1. Snyggt!! Gillar guld jättemycket, tycker det är en färg som växer på en, kanske har med åldern att göra :-) iallafall för mig som börjar bli tant.

    Hoppas allt är bra med dig och att du får ordning på ditt bredband snart.

    Kram
    Nina

    1. Svar till Nina: Får bredband 2/9…haha! Men varit hem till mamma idag så nu har jag gjort inlägg för hela helgen iaf..haha ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *