oroar mig för min bäbis.

oroar mig för min bäbis.

Min ena missebäbis gick ut i morse men har inte kommit hem än ;( Ingen av dom brukar vara borta så länge så jag har såklart blivit jätteorolig och förväntar mig det värsta scenariot redan nu :( jag och hjärtat har gått runt och ropat på henne men inget missemjau någonstans alls :( Kommer hon inte hem imorgon bitti så kommer jag gå runt och ropa på henne ännu mer.

Jag har redan sett framför mig hur hon blivit påkörd, skadad, kidnappad, torterad, tagen av något större djur, blivit inlurad till någon tant och fan och hans moster samt gråtit en skvätt vilket jag alltid gör när jag tänker på något som gjort mig ledsen om det faktiskt inträffat på riktigt. Det är ju min bäbis så det är klart jag oroar mig om hon är borta längre än vanligt och dessutom inte kommer när jag ropar. Jag hoppas verkligen hon bara är ute på något hyss och kommer tillbaka imorgon.

men att jag oroar mig (i onödan hoppas jag) gör tyvärr så jag har lite svårt att sova :/

20 svar på ”oroar mig för min bäbis.

 1. Hoppas din bäbis kommer hem, förstår att oron måste vara väldigt jobbig just nu. Har själv en kissebäbis, dock en innekatt. Jag skulle aldrig klara av att ha en utekatt och oroa mig för att något skulle hända :(

 2. Usch så jobbigt :( Hoppas verkligen att hon kommer tillbaka imorgon. Står utanför dörren när du öppnar imorgon bitti som om inget har hänt. Första gångerna mina två var borta över natten, eller flera dagar, var jag jätteorolig. Det blir jag fortfarande om de är borta över ett dygn, men de verkar gilla att vara ute på äventyr ibland… Matte gillar när de sover med henne i sängen.

  Vi håller tummar och tassar här för att din lilla kattflicka kommer hem välmående imorn!

 3. nämen usch … hoppas verkligen att hon snart kommer hem. Har du ett halsband på henne så att folk vet att hon inte är en av alla de övergivna katter som finns där ute?

 4. Men usch och fy!! Jag förstår din oro :(
  Har hon kommit hem ännu?
  Förhoppningsvis har hon bara funnit nåt kul som snodde hennes uppmärksamhet.
  Håller tummar och tår för att hon kommer hem snart igen.
  Kraam

 5. Nä, men lilla kissen då!
  Jag förstår att du är sjuk av oro.
  Hoppas hoppas att någon snäll tant har tagit hand om henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *