På Cultur Bar med Pürminerals.

På Cultur Bar med Pürminerals.

Igår vad jag ledig från jobbet och spenderade en heldag i Stockholm! Bra val av mig att lämna regniga Älvdalen och åka till soliga storstan! ;) Bland annat så var jag på Cultur Bar i Gamla Stan där Pürminerals presenterade lite sommarnyheter! :)

Självklart bjöds det på lite gott till magen!

Det kommer komma fyra (nyansen medium saknas) nyanser av deras CC Cream 405sek

Color Correcting Primer 375sek

Double Ego Mascara 295sek. Denna mascaran har en borste som ändrar form! Yes, du läste rätt..mer om det sen!

Lip Gloss Stick 195sek. Vad är det för korkad fotograf som inte tagit av korkarna på glossen? Kan ju inte vara mitt eget fel va..? ;)

Glow all Year Kit 295sek

Jag är faktiskt nyfiken på alla nyheterna men mascaran..så nytänkande! Jag har i alla fall aldrig sett något liknande så jag måste visa er den så snart som möligt känner jag :) Jag har lite nytt att hugga tänderna i då jag fick med mig prover på allting, jag brukar gilla produkter från pürminerals så jag har lite höga förväntningar som jag hoppas nyheterna lever upp till ;)

6 svar på ”På Cultur Bar med Pürminerals.

  1. Mac’s heter Haute and Naughty, Rimmel har en som heter 2in1 mascara! Fast ja, byta form och byta form. Dom gör om på hur mycket mascara som kommer på borsten och det ger ett ammat uttryck. Buxom har en som beroende på hur man snurrar på den så ändrar borsten längd och form det finns mycket sånt här spännande! :-)

  2. Vad spännande med mascaran, blev otroligt sugen på att läsa om den, har aldrig hört något liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *