Pest eller kolera?

Pest eller kolera?

Fotograf: Axel Engström, Mua: Lisa Stenlid, Modell: Jag såklart..gammal bild ;)

Makeupedia taggade mig i denna utmaning och jag taggar Total Beauty!

1. Går du hellre ut(på party etc.) med stökigt hår och snygg makeup eller fint hår och utan smink?
Eftersom jag många gånger går till jobbet med håret som det såg ut när jag vaknade så går jag såklart hellre ut med snygg makeup och stökigt hår ;) hehe!

2. Rakar du hellre av dina ögonbryn eller tappar dina ögonfransar?
Jag rakar hellre av mig ögonbrynen, dom kan jag ju enkelt fylla i för tusan! :P

3. Skulle du hellre vara tvungen att handla allt ditt smink på H&M eller från nätet för resten av ditt liv?
Men hallå…från nätet såklart! Är ju där jag köper det mesta redan ;) hehe!

4. Skulle du bära mörk lipliner med ljust läppstift i en månad eller en härlig 80tals-perm?
Oh fuck..här var det verkligen pest eller kolera men jag hatar ljust läppstift och en mörk lipåliner på det? uäk ;/ 80-tals-perm på mitt långa hår vore väl roligt o se? ;) hehe!

5. Om du måste välja att måla dina naglar med bara neutrala färger eller färglada färger resten av livet vilket väljer du? Färgglada nyanser såklart!!! :)

6. Skulle du hellre ha “MC Hammer”-byxor eller silvriga lamé-hotpants på dig offentligt? Haha jag visste inte vad något av det var så jag googlade och hittade bilderna på länkarna. HAHA! Oh no..jag hade tagit hotpantsen och gått ner på stranden tror jag ;)

7. Har du hellre ha en Oompa-Loompa-apelsin-fake solbränna eller en bondbränna(som man får om man solar i t-shirt och shorts)? Alltså finns det något gräsligare än människor som är orange i ansiktet? Jag tar bondbrännan alla gånger om!! Då ser man bara hur gräslig jag ser ut när jag är naken..är jag orange ser man det ju hela tiden….uscha! :S

8. Väljer du hellre en ful klippning eller en ful hårfärg? ful hårfärg…haha :)

9. Varje fredag i ett år måste du antingen sminka dig pin up-inspirerat eller goth-inspirerat – vad väljer du? Pin up-inspirerat…det gör jag ju redan ;) Skulle det vara ett pest eller kolera alternativ..? wft..vem skrev detta?! ;)

10. Skulle du hellre bli av med alla dina skor eller all din makeup? Åh fy…men hade nog hellre blivit av med skorna så jag inte behövt köpa om allt mitt smink i jobbväskan för det hade nog blivit en dyrare historia än mina skor :P

 

9 svar på ”Pest eller kolera?

  1. Jättekul att läsa dina svar! :) Såg i en annan kommentar att någon undrade vem som skrev dessa frågor – det är jag – haha! Himla kul att se att den lever än! :D

    Du har btw en så himla galet snygg blogg!
    XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *