Pink party!

Pink party!


Jag, Josie, Anna & Sassy. Josies bild.


Lovisa, Josie & Jag. Josies bild.


Söta Maria. Josies bild.


Modellerna efter modevisningen. Martinas bild.


Sassy, Carro, Lovisa och jag! Annas bild.


Cool bild va? Det är Anna som tagit den :)

Det bästa med dessa "bloggträffar" är alla människor jag får träffa! Love it <3 Jag förfestade och gjorde mig i ordning hemma hos Christian, ni får bilder därifrån senare ;). Jag ville inte köpa så mycket på krogen så jag hinkade verkligen i mig! haha ;) Men har man dåligt med pengar så har man ;) När jag var klar så lyckades jag hinna med den bussen som Martina och Däcket satt på. Tur det annars hade jag väl aldrig hittat till BLVD ;)

Tyvärr så kom vi för sent så vi fick inga goodiebags. Jag har tydligen alltid lika mycket tur med goodiebags ;) Lite trist att dom inte hade goodiebags till alla. Jag förstår tyvärr inte grejjen med att ha goodiebags till några bara. Oh well. Det bjöds på Xcider och Bubbel – Riktigt nice! ;) Stort plus enligt mig. Bra plåster på såren eftersom vi missade goodiebagsen, haha.

Det var dock dåligt med bloggfolk (som jag kände igen) på festen men jag kände ju alla söta girls jag gick dit med i alla fall :) Jag fick ju träffa Jimmy (han var där o fotade) lite i alla fall o vi har väl inte setts på över 1 år så det var kul! :D Festen var verkligen stel och det kändes inte riktigt som den vaknade till liv förrän "allmänheten" blev insläppta. Folk var helt enkelt för nyktra o blyga ;) haha.

Jag tyckte inte att själva tillställningen var så mycket att hänga i granen men jag hade riktigt trevligt med mina söta vänner :) Och det är ju huvudsaken :) Dock kändes det som att när jag upptäckte att min mobil var borta så förstördes ju festandet..haha. Tror vi hade haft roligare om den inte hade försvunnit men men..jag fick ju tillbaka den iaf :)

Alla bloggerskor åkte hemåt runt 3 tiden(?) men jag fortsatte färden med Anders, Daniel, Peter & Christian på BaBAR och sedan tänkte vi gå in på Parklane – jag ville ju dit eftersom Josie gått dit tidigare på kvällen men kön var ju inte så spännande så vi skippade det och gick till TinTin för att äta lite istället :) När vi satt på TinTin så ringde en tjej från BLVD o sa att hon hittat min mobil så sen var det ju bara att gå tillbaka och hämta den, yey! Tur att jag hade en sådan pass gammal nokia så ingen vill sno den iaf ;) haha. Jag tror jag lyckades komma i säng runt halv 6 tiden i alla fall ;) Och med tanke på att jag ändå drack mycket igår så har jag mått bra idag :)

Jag hade en riktigt trevlig kväll och jag hoppas att jag kommer få träffa Anna, Sassy, Carro, Lovisa, Maria, Josie, Martina snart igen :D Tack för att ni gjorde min kväll! :D

13 svar på ”Pink party!

 1. Asså jag kan tänka mig att sådana tillställningar kan bli stela o då dras man ju med i det själv,jag är verkligen ingen stel person o hade inte stått ut med detS

  Jag skall anordna en bloggmiddag kanske är bättre,blir mindre o mer personligt=)

 2. Ja men de är ju det som är själva grejen. Hade varit samma för mig om det hade varit en gammal mobil, det hade ju varit simkortet man oroat sig för o.s.v. Det är bara så vissa människor är, och det får man finna sig vid. Men sjukt hur man orkar ens, patetiskt.

 3. Ja kanske d.

  Jag får hålla tummarna.

  Men me tanke på att jag inte skriver om varken mode eller har några modellbilder så lär jag nog bli en utav dessa anonyma bloggare. ahaaha

 4. håller med!

  jag var också där.. och det kände…lite stelt men helt oki! kul att bli sminkad och få gratis dricka ;)

  finns lite bilder på min blogg!

  kram jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *