plus size.

plus size.

Bilden är lånad av vackra Linn.

Det är det här jag har gått och väntat på i en halv evighet. ”Plus size” modeller på catwalken som det är lättare för mig att relatera till! Jag har ju tjatat många gånger om att jag vill se fler större modeller då jag med mina former (jag har bröst och höfter och dem blir jag inte av med i första taget och det vill jag inte heller ;P) inte kan relatera mig öht till modeller som är mer raka i kroppen. Tjej 1 och 3 på bilden ser ju ut som vilka normalviktiga tjejer som helst! Jättekul med lite mer former på catwalken tycker jag!

Designern Mark Fast säger ‘I want to prove that my clothes are for women of all shapes and sizes” och jag säger FINALLY någon som förstår att alla tjejer inte är lika skapta.

Och så farligt var det väl inte att släppa ut kvinnor med några fler kilon på kroppen ut på catwalken? ;)

4 svar på ”plus size.

  1. Ah men det var väl ett bra pris väl? :) Men det är väl inte så jättedyrt i Spanien eller har jag jättefel?
    Åh, ska du spendera en månad i Sthlm? Vad ska du hitta på för kul där då? Antar att du ska gå på Blog Adwars iaf ;)

    Ja, jag planerar att jag ska bli där i en månad minst som du också verjar ha planerat :)
    Har en del folk som ska dit men tänker inte planera in nåt med nån utan får se när det närmar sig. Eftersom jag inte känner folket här som jag hänger med sen förrut så vet man inte hur våran kompisrelation kommer se ut om ett halvår. Så jag ska spara pengar och sen får vi se när det är dags :)

    Nu ska jag ta mig till gymmet! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *