Pressutskick från Veet!

Pressutskick från Veet!

Veet Suprem´Essence Hårborttagningscreme – Den traditionella hårborttagningscremen har berikats med väldoftande eteriska oljor som tillför huden extra fukt. Cremen ska bara verka i tre minuter och kan användas på både ben, i armhålor och bikinilinjen. Rek. Pris 95kr.

Veet Suprem´Essence In Shower – Hårborttagningscreme som verkar medan du tar en dusch. Cremen är vattenresistent och löses långsamt upp vid kontakt med vatten. Det betyder att du kan gå in i duschen medan cremen tar bort hårstråna. Varje paket innehåller en mjuk exfolierande svamp som tar bort cremen och håret samt lämnar din hud härligt mjuk. Rek. Pris 95kr.

Veet Suprem´Essence Spray on – Hårborttagningscreme som sprayas på och bara ska verka i tre minuter. Därefter skrapas cremen av med den medföljande spateln. Enklare kan det inte bli! Behandlingen lämnar dina ben mjuka och lena med en härlig doft av rosor. Rek. Pris: 95kr.

Veet Suprem´Essence hårborttagningscreme har jag redan testat tidigare och recenserat HÄR. Och jag kommer därför tävla ut denna senare så någon av mina läsare får testa den istället då jag inte tycker den fungerar på mina ben.

Jag ser mest framemot att testa deras Spray on variant för den här helt ny för mig! Recensioner + tävling dyker upp!

3 svar på ”Pressutskick från Veet!

  1. Tycker fortfarande att deras gamla mer stinkiga formula på den vanliga cremen var mer effektiv :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *