Pressvisning: Make Up Store Aqua Cooling Powder samt Kayo Foxy!

Pressvisning: Make Up Store Aqua Cooling Powder samt Kayo Foxy!


I Fredags befann jag mig i tornsviten på Radisson Blu strand hotel i Stockholm för att få ta del av Make up stores pressvisning för Aqua cooling powder & deras samarbete med Kayo som har resulterat i kollektionen Foxy. Jag fick följa med tack vare snälla Tina aka Beleza och även Sanna aka Purity var med på visningen!

Det var väldigt blåsigt men otrolig utsikt och vi hade solsken och blå himmel! :) På bilden ser ni Kayo och William som presenterade Aqua cooling powder & kollektionen Foxy!

Aqua cooling powder är en produkt i puderform som är framställd av bland annat glaciärvatten. Detta puder ska både matta ner men ändå behålla lystern samt fungera utmärkt som en primer! Fler produkter i en! Det häftigaste med denna produkten är att den faktiskt känns svalkande! Jag som har en tendens att bli blank och lite röd ser verkligen framemot att testa denna produkten! Produkten finns i butik från och med v.38 och kostar 255kr för 10ml.

Kollektionen Foxy innehåller 3 ögonskuggor Yaya, Voodoo fever & heaven och en glitter eyeliner vid namn Kayo! Ögonskuggorna kostar 140kr styck och eyelinern 155kr. Dessa ögonskuggor ska tydligen vara lite krämigare och därför lite mer pigmentrika. Den rosa fungerar dessutom utmärkt till att lägga som rouge eller att blanda i lite skugga i ett gloss och ha den på läpparna! Jag ångrar att jag inte swatchade dessa på handen på plats för vi fick nämligen inte med oss produktprover hem men jag hoppas det ska dyka upp Swatches på bloggar snaaaart :) Väldigt färgglad kollektion som faller mig is smaken och Sanna aka Purity har bilder på Kayo i skuggorna på sin blogg så kolla gärna där om ni vill ha mer bilder :)

Vad tycker ni om Make up stores nya produkter? Jag är så galet nyfiken på Aqua Cooling Powder och jag har fått med mig ett prov hem så ska sätta igång och testa den snart :) Det låter i alla fall som en toppenprodukt för mig! ;)

6 svar på ”Pressvisning: Make Up Store Aqua Cooling Powder samt Kayo Foxy!

 1. Jag har länge letat efter en budget liquid concealer men vet inte riktigt vilken som är värt att köpa. Har du någon tips på någon bra?

  1. Svar till Patricia: Inte alltid jag använder concealer. Vilken färg är det du vill täcka? jag använder en från too faced just nu som täcker mörka ringar under ögonen helt ok!
   http://eleven.se/too-faced-absolutely-flawless-concealer-12121.html Det är dock ingen budget men den är bra!

   Annars är denna väldigt uppskattad av både mig och många andra vet jag:
   http://www.allice.se/wild-cover-concealer-palette-p-202.html?osCsid=dede9d3678edde3e30d87635a04a413a Ingen Liquid dock!

   Vill du ha någon som ljusar upp under ögonen så gillar jag denna: Loreal Lumi Magique. Tar dock inte bort MÖRKA MÖRKA ringar.

   Jag har även testat och tyckt att Dream lumitouch från Maybelline har funkat :)

   Det beror ju lite på VAD du ska använda din concealer till :)

 2. Kanske kan va nåt för mig som efter ett par timar har en tendens
  att få ” röda blemmor ” på kinderna av nån konstig anledning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *