Pressvisning med OPI och höstkollektionen San Francisco!

Pressvisning med OPI och höstkollektionen San Francisco!

Igår var jag i Stockholm hela dagen och var bland annat på en pressvisning på Fotografiska för att få ta del av OPI´s höstkollektion 2013: San Franciso! Jag älskar promobilderna för denna kollektionen som den ovan, wow hälsar bildnörden!

OPI är grymma på att släppa många nyanser i sina kollektioner vilket jag älskar för då finns det alltid något till alla! 12 stycken vanliga lack och 3 liquid sand lack som är limited edition. 150sek styck.

Vid första anblick så kände jag att dessa 5 lack kommer uppskattas av mig! Alcatraz…rocks (liguid sand), Embarca-Dare Ya, Peace & Love & OPI, Muir Muir on the Wall & In the Cable Car-Pool Lane.

Alcatraz är en plats jag vill besöka så gillar namnet på Alcatraz…rocks lite extra! ;)

Vi fick även tjuvkika på höstens Pink of hearts-lack (rosa bandet lack) och jag vill ha båda två! More than a glimmer ser ju ut som en my little pony just spytt, i love it!

Det kommer även komma 2 nya dofter av OPI Avojuice. Den lila violet orchid kändes som min melodi!

Självklart bjöds det på en massa gottis! Detta är inte allt det bjöds på men jag mumsade i mig en burgare – så goda! Tackade dock nej till choklad och alkohol och kände att det var en liten miss att det inte fanns alkoholfria alternativ framdukade (bubbelvatten duger fint till mig) och att bartendern såg ut som ett ufo när jag och en annan tjej frågade efter alkoholfritt. Drinken ni ser är självklart en…san francisco! ;)

9 svar på ”Pressvisning med OPI och höstkollektionen San Francisco!

  1. Åhhh nu ångrar jag ännu mer att jag fick tacka nej :( Av det lilla jag sett så är det blåa liquid sandlacket min stora favvo. Ps. Alcatraz står höööögt upp på min lista över platser att besöka :)

  2. Åh rosa bandet lacken MÅSTE jag ha!! Varför ska allt sånt här kul vara så långt bort så man måste tacka nej .. Haha ser ut som ni hade trevligt iaf :)

    1. Svar till Maria: Ah men stämde det inte väldigt bra då? Passande beskrivning…gav ju mig ha-begär iaf ;)

  3. Åååh! Vill ha både ”Alcatraz…rocks” och ”It´s all San Andreas´s fault” :) Snygga färger båda två enligt mig. Sen att gubben heter Andreas och de finns ett lack som heter att det är hans fel gör det ju bara ännu bättre ;) Hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *