Pressvisning: Nouba Re-Launch på Miro Lounge.

Pressvisning: Nouba Re-Launch på Miro Lounge.

Igår hade jag den stora äran att få närvara på ett pressevent i Stockholm där det var Nouba som var i fokus då Nouba numera kommer finnas i 120 apotek runt om i landet! Häftigt!

Självklart fick vi titta närmare på Noubas senaste kollektion Evolution Look 2011! I denna kollektionen ingår 3 läppstift (195SEK styck), 4 stycken mini nagellack (75SEK styck), 3 st Double Bubble ögonskuggor (239SEK styck) och en Rainbow Eyeliner (159SEK).

Ursäkta den dåliga bilden men fick välja mellan att blixten suddade ut hela skylten eller lite dåligt ljus ;) Detta är också en produkt som togs upp under eventet! Noubas lösögonfransar på burk som den kallas! Det är en mascara – Cil Prodige Mascara (225SEK) och Cil Prodige Lash Extension (225SEK). Cil Prodige Lash Extension är fibrer på burk och Cil Prodige Mascara är mascaran som bäst fungerar tillsammans med dessa fibrer. Man applicerar mascara, fibrer, mascara! Mer om denna längre fram!

VD Massimo Collarini var på plats och berättade lite om Nouba, bland annat att hans fru Rosy Armanini är makeupartist och grundare av märket. Det var bland annat hon som lanserade det första solpudret – Earth Powder. Tyckte det var riktigt intressant även om jag ibland missade något ord då han självfallet pratade engelska med oss :)

Noubas makeupartist visade oss lite snabbt en enklare makeup på en modell. Jag som är utbildad makeupartist älskar att se hur andra arbetar så tyckte att det var riktigt intressant :) Ursäkta den dåliga förebilden på modellen men visst blev hon fin? :) På sista bilden ser ni två till modeller som han sminkat tidigare under dagen med andra skuggor från Noubas kollektion Evolution Look.

Jag hade en grymt bra dag i Stockholm och det är alltid lika roligt att träffa vänner, bekanta och nya ansikten! Kul att ses Jenny, Kicki, Carina, Lina, Sanna och Tina!

 

 

 

 

9 svar på ”Pressvisning: Nouba Re-Launch på Miro Lounge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *