Primer är en bra investering!

Primer är en bra investering!

Vad är en primer? En primer är en grund man använder innan sin foundation. Man smörjer in den i ansiktet ungefär som en dagkräm. En ansiktsprimer hjälper till att jämna ut porer, fina linjer och ger en bra förutsättning till att din makeup ska sitta bättre under dagen!

Numera finns det massvis med olika ansiktsprimer som är anpassad lite extra för olika saker beroende på vad du är ute efter! Jag tänkte berätta lite om dessa tre primers från NYX – NYX Studio Perfect Photo-Loving Primer.

Den första är en clear primer som främst hjälper dig att dölja porer och fina linjer. Den gröna är till för att reducera rodnad och den lila ska motverka gula undertoner.

En primer kan vara en riktigt bra investering i sminkväskan! Eleven.se har ett utbud på 32 olika primers. Den primern jag använder just nu är glominerals gloface primer och jag tycker den är ok men inte riktigt så bra jag själv skulle vilja. Smashbox är lite bättre ;)

Använder du ansiktsprimer? Har du någon egen favorit du kan tipsa om?

7 svar på ”Primer är en bra investering!

 1. Jag gillar mineralprimern från E.L.F faktiskt, tycker man blir så himla silkig och härlig av den. Och så håller min foundation fint på den.

 2. Åååå detta har jag faktiskt undrat över ett tag, ja vad man har en primer till.

  Så tack snälla du!

  Glad påsk!

 3. Jag använder Smashbox, men tyvärr så tycker jag inte att primer är ett sånt fantastiskt påfund. Visst, makeupen håller bättre, men jag tycker inte att det blir ett snyggare resultat så jag använder det långt ifrån varje gång jag sminkar mig!

 4. Jag anväder elfs mineral unfused face primer :) Billig och den fungerar bra tycker jag. Enda dåliga är att man inte kan pumpa ut all produkt så man tror att den är slut på en gång fast den inte är det så man får väl öppna den och fixa det på nå vis. Men annars är den bra, men det är min första primer så har inget att jämföra med.

 5. jag har en grön från smashbox, båda från lumene (matt och en shimmer) och så en från Urban Decay.
  tkr alla är lika bra fastän de har grymt olika priser :)

  kanske att lumenes kan kännas en aningens smulig, spec om man applicerar med pensel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *