Proverna från Tikei har anlänt!

Proverna från Tikei har anlänt!

Idag testat det mineralfoundation och concealer från Tikei.se här hemma :) Före / Efterbilder kommer senare idag med ett utlåtande om hur produkterna har suttit under dagen :) Jag fick med ett gratisprov på en ögonskugga som heter Princess och som är en brun skimrig skugga, riktigt fin!

Rikligt med skimmer och den verkar vara riktigt bra pigmenterad, här är den utan primer under nämligen :)

Är ni nyfikna på hur deras concealer och foundation uppfattas av mig så återkom senare idag! :)

9 svar på ”Proverna från Tikei har anlänt!

  1. Har med beställt prover från dom och fick dom för några dagar sen och är helt fast i dom! Helt underbara till min hud. Får lov och tacka dig för tipset här i bloggen :)

    1. Nej men så roligt :D Jag håller på att testa för fullt och för första gången känner jag mig faktiskt nöjd med mineralsmink :) Inte gillar det jag testat tidigare men tikei tycker jag är riktigt bra :D

  2. Oj, så fin den där skuggan såg ut! Kikade in och jag såg flera färger jag skulle vilja klicka hem.. Blir spännande att se om sminket är något att ha. Mitt ansikte verkar stöta bort smink. Någon timme efter sminkning har ”ansiktet” försvunnit, mascaran kladdat under ögonen och skuggan försvunnit helt. Oavsett vilket smink/märke/redskap jag använder. Jag fattar inte.

  3. Låter som ett toppen märke! Beställde lite prover från Lily Lolo, det är så sjukt billigt på deras brittiska hemsida. Ska hämta ut paketet idag, hihi! Men nu är jag lite nyfiken på att testa Tikei också, inte lika krångligt med leverans heller eftersom att det är en svensk webshop. Ögonskuggan ser helt underbart fin ut, jag älskar den typen av skuggor!

    1. Från vilken hemsida klickade du hem det då? :) jag kan inte svara i din blogg för jag måste ha ett konto :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *