Recension: ACO fresh antiperspirant & ACO Quick Dry Antiperspirant.

Recension: ACO fresh antiperspirant & ACO Quick Dry Antiperspirant.

Om ACO Fresh: Innehåller noga utvalda ingredienser, välkända för att vara skonsamma mot huden. ACO Fresh är en mild och effektiv antiperspirant med en härligt god doft som gör att du känner dig fräsch hela dagen. Den motverkar effektivt svett och dålig lukt i 48 timmar och är samtidigt mild och skonsam mot huden. Parfymerad.

Min åsikt om ACO Fresh: God doft, ok torktid, Funkar riktigt bra en arbetsdag men inte om jag blir riktigt varm som tex under ett gympass eller en rask promenad. Upplever den som mild men att den ska motverka i 48h njä, det tror jag inte på även om jag inte testat just detta. Hey jag tränar nästan varje dag och duschar därför nästan varje dag! Att använda en deo i 48h känns för ofräscht för min del. Men under tiden jag använt den så har jag svårt att se att denna ska hjälpa i 48h timmar. En ok deo men jag vill ha en skitbra deo! Så jag kommer inte köpa denna igen men den får ett godkänt från min sida.

Betyg: 3/5

Om ACO Quick Dry: Innehåller noga utvalda ingredienser, välkända för att vara skonsamma mot huden. ACO Quick Dry är en extra snabbtorkande antiperspirant. Den motverkar svett och dålig lukt i 48 timmar samtidigt som den är skonsam mot huden. Parfymerad.

Min åsikt om QUICK dry: Jag använde denna under nyrakade armhålor och mild? What a bullshit! Sved så iniheeeeelvete! Tog en titt på innehållsförteckningen och första ingrediensen är Alcohol Denat så det kanske inte är så konstigt att denna inte upplevs som mild! Genom att lukta på den så känner jag doften av alkohol! Jämför jag denna med ACO Fresh så tycker jag inte denna är direkt någon ”Quick dry” heller för jag känner ingen direkt superskillnad på torktiden. Jag har inte tesat denna jättemycket men jag vågar knappt använda den då jag är rädd att det ska svida! Men jag upplever den inte som bättre än ACO Fresh, snarare sämre! Jag har inget emot att det är alkohol i min deo (hey jag testar det mesta!) men i denna så känns det på doften och vid applicering att det är för mycket! Denna kastas!

Betyg: 0/5

2 svar på ”Recension: ACO fresh antiperspirant & ACO Quick Dry Antiperspirant.

  1. kan tipsa om denna http://www.foreverliving.se/shop/aloe-ever-shield-deodorant
    -innan testades de dyraste på apoteket utan hjälp, tills jag hittade den här för några år sen och kan inte använda nån annan! i början om man är van med alkoholdeo, så kan man svettas lite extra i början, men sen..KALASBRA! med tanke på mina febertoppar dagligen i samband med kroppens sjukdomar, så kan jag verkligen rekommendera denna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *