Recension: Bad Gal Lash från Benefit.

Recension: Bad Gal Lash från Benefit.

När jag var i Paris så var jag in på Sephora (himmelriket!) en snabbis och bland annat denna fick följa med mig hem! Sen blev det aldrig att jag recenserade den för jag kände mig inte jättenöjd med mitt köp! :/ Det är ju så tråkigt att skriva om produkter som jag inte gillar! hehe :)

BADgal lash ska ge volym. Jag hittar inget krut i denna mascaran som ger mina fransar volym! Den ger väldigt fina separerade fransar men absolut inget som jag upplever som volym. Jag hade hoppats på att mascaran skulle ”komma igång” efter ett tag men inte det heller.

Jag har inte jättelånga fransar och behöver mascaror som ger både längd och volym för att jag ska bli nöjd! Så nej, BADgal lash kommer jag inte invester i igen. Jag tror den lämpar sig bättre till er som har långa vackra fransar naturligt! :)

Finns att köpa hos Asos.

4 svar på ”Recension: Bad Gal Lash från Benefit.

  1. Vad synd att du inte trivdes med den!

    Jag är också mycket sämre på att recensera sådant jag inte riktigt gillar. Det är på ngt sätt inte lika kul att skriva om…

  2. sv: ja det var verkligen skönt att bara släppa allt och åka iväg en sväng. Behövde det efter en hektisk period i mitt liv. Jo tack nu är jag fylld av energi och redo att ta mig an hösten och hoppas på roliga projekt och händelser =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *