Recension: Björn Axén styling powder.

Recension: Björn Axén styling powder.

Om produkten: Styling Powder ger hållbar stadga och volym samt mattar ner fet hårbotten. Perfekt för dig som vill fräscha upp håret mellan schamponeringar! Styling Powder förpackas som en spray vilket innebär att du lätt kan applicera direkt på de delar av håret som du vill arbeta med. Dessutom är den mycket torr i sin konsistens vilket gör att den verkar fort utan att bli klibbig. Styling Powder passar givetvis både kort och långt hår som önskar en extra matt effekt. Styling Powder finns i 200ml och travel size 80ml, perfekt att ha med i handväskan!

Min åsikt om denna produkt: Riktigt enkel att applicera, mattar ner och ger riktigt bra volym! Jag tycker att denna sprayprodukt är enklare att använda än alla produkter som ska matta ner och ge volym som finns i puderform. Den går snabbare att applicera! Produkten är transparent men när man precis applicerat den så ser den gråvit ut mot mitt hår men det försvinner efter att jag arbetat in den i håret men misstänker att denna gör sig bäst till blondiner då hårfärgen mattas av vid användning av denna!
Pris: 80ml 70kr och 200ml 130kr.
Finns hos: Eleven.se, Nelly.com, Kicks, Fräck och fin etc.

4 svar på ”Recension: Björn Axén styling powder.

  1. Har funderat på att testa denna så det var kul att höra din åsikt.
    Har den nån stark doft? Jag är lite känslig mot hårprodukter som luktar för mycket… =P

  2. Jag har den där, men gillar den inte alls för att håret blir grå/vitt. Kammar jag igenom en massa så försvinner det ju, men även mattheten (som jag använder den för).

  3. Jag har också testat den där och jag gillade den inte så mycket :/ Tyckte att håret blev så ..hård? haha ne men det blev för mycket och jag vill helst få bort den flottiga känslan utan massa hårspray känslan över det..plus att det blev för gråaktig, även om man arbeta det in produkten.. Har du testat batiste? Den älskar jag, riktigt bra produkt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *