Recension: Chocomania shower cream & body butter.

Recension: Chocomania shower cream & body butter.

Om produkterna:

Chocomania Shower Cream rengör med ett krämigt lödder, lämnar huden mjukt fuktighetsbevarad och ljuvligt doftande.
Pris: 80kr.

Chocomania Body Butter är perfekt när du behöver fuktighetsbevara och mjukgöra huden. En härlig och krämig formula som fuktighetsbevarar huden i upp till 48 timmar och doft av ljuvlig choklad. Pris: 175kr.

Mina egna åsikter om produkterna: Båda produkterna doftar verkligen choklad! Jag kan tycka att choklad doften på body buttret ibland kan bli lite för mycket, ibland är jag mer känslig mot starka dofter nämligen. Och då den doftar väldigt starkt så känns den väldigt mastig att ha på sig så det är inget jag använder dagligen på grund av den starka doften! Du kan lätt skippa parfymen om du har denna på dig! ;) Den återfuktar superbra och lägger sig inte som en hinna på huden alls tycker jag!

Shower Cream produkten doftar självklart också massvis med choklad men den sitter inte kvar lika länge som doften gör med body buttret så på grund av detta blir denna favoriten av dessa två produkter! Den är väldigt mild och snäll mot huden och jag har faktiskt till och med använt den till att raka mig under armarna vilket fungerade bättre än bra!

Gillar ni doften av choklad så kommer ni älska produkterna i Chocomania serien! Duschkrämen får tummen upp av mig medan jag tycker Body Buttret har en aningen för stark doft så jag vill inte använda den dagligen tyvär! Ska ni titta närmare på serien så tror jag personligen, utan att ha testat iofs, att det är scruben ni ska köpa med er hem! Den verkar få väldigt fina omdömen av andra skönhetsbloggare som testat den nämligen :)

Har du testat något ur Chocomania serien ännu? :)

 

7 svar på ”Recension: Chocomania shower cream & body butter.

  1. Har testat bodybuttret. Tycker det luktade alldeles för mycket choklad. Ätchoklad. Läskigt att gå och lukta så mycket.
    Men mjuk blev jag.

  2. Jag har precis köpt seriens lotion, och jag tycker att doften verkligen lugnar ner sig väldigt mycket efter bara en stund. Man känner det fortfarande, men jag tror faktiskt inte att andra runtomkring hade reagerat särskilt mycket. Älskar den, lätt att smörja på, känns fint och luktar gott!

  3. Jag har seriens body lotion hemma och jag tycker inte den luktar för mycket alls. Det luktar väldigt mycket av choklad när jag smörjer in mig men så fort det gått in i huden kan man bara ana en svag doft, vilket jag tycker är jättebra. Fast kanske är skillnad mot deras butter då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *