Recension: Cowshed – en av dom har tagit slut så det är väl dags!

Recension: Cowshed – en av dom har tagit slut så det är väl dags!

Det var ganska länge sen nu som jag fick hem Cowshed Dirty Cow Freshening Hand Wash & Cowshed Cow Pat Moisturising Hand Cream och nu när en av dom tagit slut helt och hållet så borde det ju ha varit dags för en recension för länge sen? Eller så kan man säga att jag testat dessa väldigt grundligt ;)

Cowshed Dirty Cow Freshening Hand Wash – En mild men effektiv handtvätt med grapefrukt och petitgrain eteriska oljor. Denna uppfriskande handtvätt rengör skonsamt utan att torka händerna. Grapefrukt tonar medan petitgrain fräschar upp huden. 195sek för 300ml.

Min åsikt om produkten: Alltså jag tyckte verkligen inte att den här luktade gott till en början! Den luktade så…grönt? Kanske är bäst att tillägga att jag är van med dofter som luktar sötslisk oftast! Men efter ett tag så luktade den godare och den gröna växtdoften övergick till en fräsch doft som min näsa gillade! Och den luktar inte bara fräscht jag kände mig förbaskat fräsch om händerna! Den här tvålen gick från något jag trodde att jag inte skulle gilla till ny tvålfavorit! Att förpackningen gör sig fin i badrummet är enbart ett plus! ;) En ekotvål som är helt reko!

Betyg: 5/5
Köpa igen: Oh yes!
Finns att köpa här: Eleven.se säljer Cowshed

Om Cowshed Cow Pat Moisturising Hand Cream – En fuktgivande handkräm som återger mjukhet till dina händer samtidigt som eteriska oljor av grapefrukt och koriander för att stimulera cirkulationen. Den har en uppfriskande doft och absorberas snabbt upp av huden. 250sek för 300ml.

Min åsikt om produkten: Jag undrar om det är koriandern min näsa vill tolka som ingefära? För jag tänkte automatiskt jul av denna, haha :) Doften är väldigt stark men som tur är så lägger den sig snabbt! Jag smörjde in mig för några minuter sedan och tycker redan doften lagt sig nämligen, känner av den svagt om jag luktar på händerna. Här får man vara försiktig med pumpen för ett helt pump behövs absolut inte! Produkten är ganska rinnande och ett helt tryck på pumpen blir på tok för mycket för mina händer! Ett halvt pump = perfekt! Men tyvärr så är det ju inte alltid jag har kommit ihåg att trycka försiktigt ;) Den håller i alla fall mina  händer hyffsat återfuktande (om jag nu inte jobbar för då blir jag torr oavsett) men jag tycker att 250sek för en handkräm vars doft jag inte gillar till 100% är på tok för dyrt!

Betyg: 4/5
Köpa igen: Nej, lite för pricy för min plånbok!
Finns att köpa här: Eleven.se säljer Cowshed

*inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *