Recension: Deodorant från rosenserien.

Recension: Deodorant från rosenserien.

Om produkten: Mild och aktiv alkoholfri deodorant som håller dig fräsch länge. Innehåller citronester som förhindrar uppkomst av dålig lukt. Naturligt fri från aluminiumklorid.

Min åsikt: Svag doft, känner ingen dålig lukt när jag använder denna men använder jag denna när jag tränar så blir det genast ”klibbigt” under armarna på ett mindre behagligt sätt så på gymmet funkar inte denna för mig. Jag tycker den är helt ok och ger verkligen tummen upp till att den är ekologisk. (det är allt från rosenserien) Men eftersom den kostar cirka 160kr så blir inte detta någon favorit för mig för bra tycker jag inte att den är så den är värd den summan. Ni kan läsa mer om den här om ni vill samt se  3 andra recensioner!

(produkten har jag fått i en goodiebag)

7 svar på ”Recension: Deodorant från rosenserien.

  1. 160 kr för en deodorant?!Jag tycker alltid att det är bra med ekologiska produkter, och brukar betala lite extra bara därför. Men det var väl kanske lite väl dyrt. Så viktiga är inte mina armhålor;)

  2. Hah, men jag förstår. Känner nästan den där klibbiga känslan av att bara tänka på det:P Och en deodorant som är så dyr vill man ju ska vara fantastisk!

  3. Anledningen till att man blir lite klibbigare än med konventionella deos är att de naturliga/ekologiska inte innehåller aluminiumklorid som täpper till svettkörtlarna. Aluminiumkloriden absorberas av kroppen och kopplingar har gjorts till bröstcancer. Ämnet har även varit omdebatterat i diskussioner kring Alzheimers. Bara lite info sådär ;-)

    Vill man prova en naturlig deo som fungerar bättre när det gäller att hålla torrt kan jag rekommendera Soapwalla (recenserade den för inte så länge sen).

  4. ja 160:- för en deo som klibbar när man tränar känns ju inte helt 100. Men säg till om du hittar nån annan bra . Har bara 3 st jag gillar typ fjortismärket Date ( vissa av lukterna )palmolive & Ldb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *