Recension: Depend 7 Day Nailpolish!

Recension: Depend 7 Day Nailpolish!

_MG_6340

Sådär, nu har jag testat Depend 7 Day Nailpolish och tänkte berätta lite vad jag tycker!  Man behöver först och främst ett startkit som innehåller: Cleanser, Base, Top, manikyrpinne och en liten fil för 99sek eller så kan man köpa dom 3 huvudprodukterna för sig: Cleanser, Base och Top kostar då mellan 35-49sek styck. Det är väldigt enkelt att använda 7 Days då alla produkterna är markerade med vilket steg dom ska användas i – Steg 1 till 4. Själva lacken (steg 3) kostar 39sek och finns redan i massvis av nyanser! Depend 7 Day ska ge fina naglar som håller i en vecka, superglans, bra hållbarhet och en ”gel feeling”. Det tar cirka 20 minuter att göra alla stegen.

_MG_6361

Första dagen med lacket.

_MG_6748

Och idag, 10 (yepp!) dagar senare och jag har inte ens använt topplacket igen som man rekommenderas att använda var 3:e dag! Så jag är grymt imponerad av hållbarheten av Depend 7 day och kommer helt klart kika på fler nyanser som faller mig i smaken :D Bjuder på hur gaaalet torra mina händer blir på jobbet ;)

Torkar galet snabbt, sitter fantastiskt bra, kostar inte mycket och finns redan i många nyanser! Jag tror Depend har skapat en riktig storsäljare! :)

Betyg: 5/5
Finns att köpa här: I butik och online hittar ni dom hos bland annat
 lyko.se & eleven.se(annonslänkar)

6 svar på ”Recension: Depend 7 Day Nailpolish!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *