Recension: Doll Eye Mascara Volume från Nyx cosmetics.

Recension: Doll Eye Mascara Volume från Nyx cosmetics.

(det står long lash på bilden men är volume jag testat och borsten ser likadan ut på den jag testat)

Om produkten: Doll Eye Mascara från Nyx Cosmetics erbjuder det senaste i avancerad utveckling för optimal volym och längd på dina fransar. Innehåller naturliga oljor och vitamin E för att återfukta och skydda fransarna medan microfiber förlänger och ger volym. Denna mascara är utformad för att ge dina fransar extra volym.

Min åsikt: Aldrig testat en mascara med en liknande borste tidigare så detta såg jag framemot! I början tyckte jag denna mascara med microfiber var lite småsvår att jobba med eftersom den kändes väldigt torr och jag trodde aldrig att jag ens skulle få okej fransar med denna. Men nu när jag använt den ett tag så har jag faktiskt börjat gilla den! Den ger bra svärta, helt ok volym och längd så den känns som en bra vardagsmascara. Dock ger den inte speciellt separerade fransar och jag är tyvärr för lat för att borsta igenom fransarna på morgonen ;) Den är enkel att tvätta bort samtidigt som den verkligen sitter där den ska en hel arbetsdag! Det var priset på 110kr som gjorde att jag klickade hem den och med tanke på att priserna på mascaror enbart verkar stiga och stiga bland budgetmärken så tycker jag denna är värd sina pengar även om det inte är den bästa mascaran jag testat men som vardagsmascara = tummen upp! Den kostar 110kr hos Nelly.com.

Här kan ni se lite andra mascara recensioner från mig!

7 svar på ”Recension: Doll Eye Mascara Volume från Nyx cosmetics.

  1. Sv: Ja, det blev ju skapligt i alla fall. Men det hade varit roligt att få till några närbilder också när dom uppträdde :) Där körde jag med mitt Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro :)

  2. Bra budgettips är alltid uppskattat, verkar helt ok den där.

    Sv. Jag tycker det är rätt skönt att läsa lite annat än kurslitteraturen som variation, men blir mest att jag läser på tunnelbanan. Bra tidfördriv, blir vansinnig av att bara sitta på tunnelbana,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *