Recension: Eye of Horus Goddess Natural Mascara Black.

Recension: Eye of Horus Goddess Natural Mascara Black.

Om produkten: Eye of Horus Goddess Natural Mascara är designad att framhäva dina vackra ögonfransar medan den svart/guldiga förpackningen ger dig en känsla av Egyptisk lyx. Den flexibla borsten ger dig volym och böjda ögonfransar utan att sticka eller irritera dina ögon. Eye of Horus Goddess Natural Mascara har en naturlig formula baserad på wax vilket gör att den inte klumpar, rinner eller kladdar. Eye of Horus Goddess Natural Mascara har en vårdande formula som ger näring, återfuktar och stärker upp dina ögonfransars naturliga struktur samtidigt som den är fri från parabener. Goddess Natural Mascara kan användas även för dig som har ögonfransförlängningar, är linsbärare och för dig med känsliga ögon. Kostar 189sek hos Brallis.se – direktlänk till produkten.

Min åsikt om produkten: Jag har använt denna mascaran dom senaste dagarna och har verkligen inget negativt att komma med! Snygg hylsa, jättebra borste, bra svärta, sitter riktigt riktigt bra och ger ett bra resultat. Jag får inte den där wow volymen som jag gärna har när det är dags för fest men bra nära! Håller en hel arbetsdrag, sitter kvar efter ett träniningspass, joggingtur och i förrgår när jag klantigt nog tappade mitt obejtkiv i golvet så det gick sönder och grät en skvätt så höll även mascaran då! ;) Bra jag går all in när jag testat hållbarhet på produkter va? ;) Trots att den sitter som berget så är den enkel att tvätta bort!

Betyg: 4,5/5 – lite mer untz ala volym och den vore perfekt!
Köpa: Ja, jag gillart! Älskar hållbarheten och borsten.
Finns att köpa: hos Brallis.se
Vad tycker andra?: Här kan ni läsa vad Fröken Rosa tycker om den.

5 svar på ”Recension: Eye of Horus Goddess Natural Mascara Black.

  1. Intressant maskara, överkomligt pris också. Tycker det är så svårt att få en maskara som man är nöjd med, vet inte hur många jag provat! Har du någon favorit?

    1. Svar till Bella: Ja, bra pris och riktigt bra mascara :)

      Är man inte alltid på jakt efter den perfekta mascaran? :) Jag testar alltid nya men brukar även ha favoriter hemma som jag vet mina fransar gillar!
      Förutom denna från Eye of Hourus så gillar jag: Wild Mega Volume Mascara från Max Factor som släpps v.28, Isadora Big Bold när jag vill ha massiv volym, They´re real från benefit, När det gäller naturliga mascaror så gillar jag Lash Alert från Lily Lolo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *