Recension: Fiberwig® LX.

Recension: Fiberwig® LX.

Om produkten: Detta är en mascara som ska förlänga, separera och vårda dina fransar! Fiberwig LX ska ge dramatiskt långa fransar, är kladdfri hela dagen, tas enkelt bort med varmt vatten och innehåller vårdande oljor för friskare och mer elastiska ögonfransar. Oparfymerad.

Detta är en fibermascara, det vill säga att den innehåller små fibrer som ger fransarna längd och volym! Borsten, som är formad som en halvmåne, ska göra appliceringen lättare.

Pris: cirka 220kr och man kan köpa den bland annat hos Åhlens.

Läs mer om produkten här.

Min åsikt om produkten: I början tyckte jag inte om den här mascaran alls men när man jobbat med den några gånger så blir den hundra gånger bättre! Fibermascaror kan ibland fälla lite fiber under dagen men det gör inte denna öht. Den sitter den där sitter hela dagen lång och jag älskar att den är så enkel att tvätta bort med varmt vatten! Första gången jag tvättade bort denna mascaran tyckte jag det var hysteriskt roligt! ;) Mascaran liksom släpper från fransarna och den blir mjuk och jätteenkel att tvätta bort! Jag blir nöjd med både volym och längd när jag använder denna. Fibermascaror ger sällan separerade fransar vilket inte heller denna gör så lite försiktig får man vara så det inte blir spindelben deluxe…jag har dock personligen inget jätteproblem med att några fransar åker ihop. Så nöjd med denna att jag faktiskt redan köpt en ny! ;)

Men som sagt, lite klurig i början men den blir bara bättre och bättre! :)

3 svar på ”Recension: Fiberwig® LX.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *