Fredagkvällensmakeup: No focus.

Fredagkvällensmakeup: No focus.

Inte ofta jag bjuder på mobilbilder men nu blev det så ;)

Har ni haft en bra midsommar? (iofs den är väl inte helt slut än!) Min var riktigt bra och spenderades hemma! Träffade inte på en endaste full människa (förutom i telefon då :P) och måste erkänna att jag tyckte att det var så här skönt! Min förra midsommar var ett rent helvete eftersom folk inte förstår hur man beter sig när man dricker så att slippa allt sånt = hur skönt som helst :)

Dags att ta på sig ansiktet för dagen och göra något av den här Lördagen! :)

TREVLIG MIDSOMMAR ALLIHOPA :D

 

10 svar på ”Fredagkvällensmakeup: No focus.

  1. Fina du & va bra att du fick en bra midsommar :) Var positivt överasskad av majstångsresningen här på öland att dem hade så mkt midsommarstämning och såg inte en enda med alkohol med sig i sina picnicar som jag sett hemmakring .. Kändes som att de fokuserades på bättre saker :)
    Nu har Mange börjat få min jobbiga halsbacill *gaah* :p Min sitter i ena sidan ännu.. Vill ju bli friska så vi kan till djurparken :p Tror det blir att checka raukarna i Byrum idag.. de ligger rätt nära här.

    Trevlig fortsatt midsommar på dej med <3

    1. Svar till Caroline: Visst är det skönt?! :) Kan inte påstå att jag är missnöjd över mitt val ;) Skönaste midsommar! :D

  2. Söt =)

    Jag föredrar skarpt nyktert, eller i alla fall någorlunda nyktert, sällskap/omgivning. Är otroligt less på packade typer..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *